Футзал. Друга ліга. Команда “Група здоров’я” здобуває дві важливі перемоги

Група здоров'я перемагає

Футзальні баталії на аматорській лізі продовжуються. Вчора ваш автор знову їздив підтримувати свою команду, яка називається – «Група здоров’я» у чергових поєдинках другої ліги.

Після того, як ми втратили очки у минулому турі з командою «Фанат» права на помилку більше нема і якщо хочемо зайняти друге місце, то треба все вигравати у заключних поєдинках чемпіонату.

Як зіграла команда «Група здоров’я», які шанси зайняти підсумкові високі місця, як себе почуває Воробус і коли він повернеться на футбольне поле про це та не тільки читайте у сьогоднішній публікації на блозі Воробуса.

Розпочну, мабуть, із останнього пункту. Процес одужання автора блогу затягується. Чесно скажу, думав після 20-тих чисел вже нормально бігати, але поки що я роблю лише легкі пробіжки. Тому, збуваються найгірші прогнози – у цьому чемпіонаті вже не зіграю.

Якщо все буде добре, то можливо восени Воробус знову повернеться на футбольне поле, на цей раз не у ранзі вболівальника, а гравця.

Щодо гри команди «Група здоров’я», то зараз ми маємо досить таки серйозні проблеми зі складом. По різним причинам відсутні два воротарі, тому на воротах стоїть польовий гравець і варто сказати справляється зі своїми обов’язками на всі 100 %.

Плюс до того всього по сімейним обставинам вчора участі в матчах не приймали ще кілька ключових гравців, але це не завадило команді «Група здоров’я» здобути дві важливі перемоги.

Першою була гра проти команди «Lviv Mafia Club». Нагадаю, хто не знає, що саме у грі першого кола саме із цією командою Воробус зазнав важкої травми.

Також читайте:   Футзал. Гранд ліга Львова. "Спільнота" 1:2 "Нові імена" (відео)

Налаштовувалися ми на цю гру серйозно і помітно було що хлопці горіли бажанням взяти реванш. Він таки відбувся, але все було ой як складно. По ходу матчу ми вели у рахунку, потім двічі програвали, не забивали 100 % моменти, але добре що фортуна у цей день була на боці саме команди «Група здоров’я».

Не люблю ніколи нікого виділяти, але гравець нашої команди Віталій Заставний вчора показав клас. Протягом короткого відліку часу він забив три голи і саме ці голи стали вирішальними, бо наша команда перемогла із рахунком 6-3.

Другий поєдинок ігрового дня команда «Група здоров’я» мала грати проти аутсайдера змагань – команди «ЛДУВС». Ще перед грою казав хлопцям, що недооцінювати цього суперника не варто. Завжди ж програвати не будуть, десь і за очки треба зачепитися.

І ледве вони цього не зробили саме у матчі з нашою командою. По ходу поєдинку «Група здоров’я» вигравала із рахунком 3-1, але потім хлопці розслабилися і дозволили супернику зрівняти рахунок. І навіть більше, якби гравці команди «ЛДУВС» реалізували всі свої моменти, то не бачити нам би у цій грі навіть нічиєї.

А так, вони цього не зробили, а ми на останній хвилині завдяки голу того ж Заставного вирвали перемогу із рахунком 4-3.

Після цих матчів команда «Група здоров’я» у турнірній таблиці вийшла на чисте 2 місце у турнірній таблиці і тепер все залежить саме від нас.

Попереду дві гри, які треба також перемагати.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. de_funker 21.07.2013 пише:

    😡

  2. Vorobus 21.07.2013 пише:

    de_funker, 😛 😛 😛 😛 😛

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*