Коли припиниться цей дощ? - Блог про Львів

Коли припиниться цей дощ?

Дощ не припиняється

Пише і не показує Воробус. Сьогодні надворі 14 липня, неділя, вихідний день, літо й здавалося би можна було поїхати десь на озеро, але погода, яка від вчора стабілізувалася у нашому міста аж ніяк не радує.

Справа у тому, що в п’ятницю як вночі почав падати дощ, то ще досі на 11 годину ранку 14 липня так і не зупиняється. Чує моє серце, що знову поки не випаде місячна норма опадів за день, то стихія не припиниться.

Які наслідки може принести дощ, що кажуть синоптики і коли ж опади нарешті припиняться читайте у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Сто раз писав про це, напишу і цього разу. Справа у тому, що коли їхав в п’ятницю в село, то чув як бабці говорили між собою в автобусі, цитую: «Ой, Марино, дощ пішов, нехай би троха попадав, бо на городі вже все засихає…».

Наговорили… бо дощ як почав падати, то тепер всі думають якби то все на городі не зіпсувалося. Не знаю коли до людей дійде що нічого просити не треба, все само по собі прийде. А так дійсно можуть бути проблеми.

Звісно, людям що сидять вдома нічого не загрожує, але ж є і подорожуючі, відпочиваючі й так далі.

Також читайте:   Цікаві факти про болти та болтові з’єднання

А ще як не згадати за футбольний турнір під назвою – «Чернігівське фан-кап», який в ці дні проходить у нашому місті. Буквально годину тому колега приїхав із змагань, то каже, що це просто жах. Дощ повністю зіпсував поле… і плюс перемогу вже може здобути будь-яка команда.

А що ж прогнозують нам синоптики? А вони говорять багато хто.

Якщо вірити сайту пана Марсело, то за його прогнозами дощова погода буде ще, як мінімум, сьогодні та завтра. А ось у вівторок опади мають припинитися, щоправда температура повітря суттєво не підвищиться.

Вдень буде лише 20-21 градус тепла.

До речі, подейкують, що і наступні вихідні будуть дощовими, але це лише прогнози, які можуть у будь-який момент змінитися.

Коли вже дописував цю публікацію, то глянув у вікно і побачив що дощ таки припиняється, але коли стаття вже вийшла у люди. то знову ж таки пішов сильний дощ. Тому, чекаємо на погоду….

Якби там не було, вихідні продовжуються, завтра всім на роботу, тому треба якось шукати альтернативні шляхи відпочинку. Як варіант це може бути кіно, театр чи просто посиденьки із друзями вдома.

Бажаю гарно провести вихідний і нехай погода вам не зіпсує настрій.

З найкращими побажаннями, Воробус.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*