Новий сервіс від Укрзалізниці – інформація про запізнення поїздів - Блог про Львів

Новий сервіс від Укрзалізниці – інформація про запізнення поїздів

Новий сервіс

Нещодавно до вашого колеги приїздила подруга із іншого міста. І що тут такого спитаєте ви? А таке то є. Виявляється Укрзалізниця ввела нову послугу, а ваш автор навіть і не знав.

Що це за послуга, як нею користуватися, де знайти і чи дійсно вона зараз потрібна читайте далі.

Як часто ви подорожуєте поїздами? Відповідь думаю буде очевидна – часто. Українці ще не такі багаті, щоб їздити в інші міста на літаках. Звісно, є ще автомобілі, але поїзд є поїзд. Тут можна і виспатися, і поїсти і не так спекотно як в тій же машині.

Так от, повертаючись до теми статті скажу, дзвонить мені подруга, каже приїздить в гості, Воробус має її зустріти, але вона додала, що поїзд трохи запізнюється і може приїхати не вчасно.

Я звичайно що сказав нічого страшного, корона мені з голови не впаде якщо почекаю якихось пару хвилин. На що подруга відповіла, що коли буду їхати на вокзал подивився на скільки часу поїзд запізнюється і все це враховувати.

Воробус здивувався, адже не знав до того як подивитися чи запізнюється поїзд і чи на довго. Що я роблю? Заходжу в інтернет, починаю задавати у пошук слово – «сервіс запізнення поїздів» і на моє здивування дійсно є така послуга.

Ввели її з початку липня, зараз вона у тестовому варіантів і якщо все буде добре, то її залишать.

Також читайте:   У салонах трамваїв почали лунати колядки

Як знайти послугу?

Досить таки просто, берете заходите в інтернет, пишете у пошуку слово – «Укрзалізниця», вам видасть сайт або ж просто заходите за адресою – uz.gov.ua.

Далі вибираєте пункт меню – «пасажирам» – «інформація про запізнення».

Що далі? Перед вами з’являється віконечко в якому ви маєте вибрати ваш населений пункт. Ми, звісно що, обираємо – місто Львів. Далі тиснемо кнопочку – отримати інформацію і перед вами з’являється список пасажирських поїздів прибуття яких очікується в найближчу добу.

От зараз ви, наприклад, бачите що поїзд Москва – Ужгород запізнюється на 17 хвилин. Але, це ще нічого не означає. Моя подруга їхала, поїзд затримувався на 14 хвилин, а через годину вже їхав по графіку.

Не знаю як там для кого, а подібний сервіс як на мене не потрібний. Ну що вам легше стане що потяг в дорозі запізнюється на кілька хвилин? Все рівно машиністи збільшать швидкість і наздоженуть графік.

Краще би вже зараз думали як з кожним місяцем покращувати умови проїзду і більше вдосконалити купівлю квитків через мережу інтернет. А то, я розумію купити то можна перепустку, але ж все рівно квиток треба отримувати у касі де черги.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Проїзд у поїздах незабаром подорожчає

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*