Підсумки роботи блогу Воробуса у червні - Блог про Львів

Підсумки роботи блогу Воробуса у червні

Сезон відпусток

Сьогодні надворі понеділок, перший робочий день тижня, а ще сьогодні 1 день нового місяця. На цей раз липня, а, отже, ми вступили у другий літній місць.

Традиційно у перших числах нового місяця блог Воробуса підводить підсумки місяця що минув.

Що вдалося зробити, а що не зовсім, чого слід очікувати на нашому ресурсі в липні та багато іншого читайте далі.

Розпочну підводити підсумки із того, що автор блогу зламався у прямому сенсі цього слова і зараз перебуває на тривалому лікарняному. Для тих, хто не знає скажу, що Воробус грав футбол, в одному із епізодів відчув біль в нозі, і, як наслідок, гіпс, відновлення й так далі.

Настрій звісно не найкращий, але нічого не поробиш, життя триває…. До речі, тут хочу висловити подяку людям, які провідували, писали слова підтримки тощо.

Йдемо далі…

Львів. У місті відбувся фестиваль «Старе місто», якого не було вже два роки. Аншлаг був, як сподобалося мені те, як мешканці та гості міста віднеслися до свята музики, яке вперше організували у міста Лева.

Львів настільки поринув у вуличну музику, що аж душа раділа. Скільки про нових талантів дізналися завдяки цьому святу.

Також відмітив би те, що у міста Лева масово почали робити ремонти. Вулиці так попереривали, що на деяких ділянках корки у час пік такі, що мама не горюй. А це лише початок. Сьогодні от закривають популярну вулицю Коперніка.

Також читайте:   Однокласники запустили ігри

А завершальним акордом культури міста стала виставка ретро-автомобілів. Хто лише не фотографувався з ними. Не вірите, то зайдіть у соціальні мережі і пошукайте. 😀

Спорт. Мені вже багато разів казали, що блог майже спортивний, тому події спорту також були висвітлені на ресурсі.

Футзальна Енергія здобула бронзові нагороди у чемпіонаті України сезону 2012/2013 років, футбольні Карпати отримали нового головного тренера. Ним став екс-тренер Говерли – Олександр Севідов.

Збірна України у ключовому поєдинку перемогла на виїзді збірну Чорногорії і тим самим покращила свої шанси на вихід на чемпіонат світу, що відбудеться на полях Бразилії наступного року.

Теніс. Наші спортсмени Олександр Долгополов та Сергій Стаховський вдало виступали на турнірі під назвою «Вімблдон» і добряче попсували нерви фаворитам змагань. Чого лише вартує перемога Стаховського над Федерером.

Чого слід очікувати у липні? Перш за все, сподіваюся якнайшвидше залікувати травму ноги і поїздити у різноманітні подорожі з якими обов’язково поділюся.

14 липня стартує новий чемпіонат України з футболу, а також триває сезон відпусток.

Залишайтеся з нами, обіцяю – буде весело.

З найкращими побажаннями, Ігор Воробус.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Люська 02.07.2013 пише:

    Какой красивый парень

  2. Taras Ambroz 03.07.2013 пише:

    А я думав ти тут всякі фінстрипи писати будеш:))) Не хворій і зав’язуй ти з тими футболами, а то як не рука, то голова. тепер нога. Калікою станеш. Чи ти в американський футбол почав бавитись?:)

  3. Vorobus 03.07.2013 пише:

    Taras Ambroz, та я бавлюся у все підряд). Скоро думаю повернутися у великий спорт. 🙂 🙂

  4. Vorobus 03.07.2013 пише:

    Люська, 😳 😳 😳 😳

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*