Проїзд у поїздах незабаром подорожчає - Блог про Львів

Проїзд у поїздах незабаром подорожчає

Подорожчання проїзду

Наступило літо, а це, як відомо, пора відпусток, тому всі люди масово їдуть відпочивати. Звісно, добре коли є своє авто або ж є гроші на літак, але не всі люди заможні, тому у переважній кількості користуються послугами поїздів.

Я би не сказав, що у поїзді так вже і погано їздити, мені навпаки подобається адже можна і нормально сісти, поспати і просто поїсти.

Все це добре, але умови подорожі бажають бути кращими. Це стосується самих вагонів, туалетів тощо. Це все можна досягнути завдяки підвищенню плати за проїзд, але скільки вже її підвищували, багато говорили, а суттєвого покращення нема.

От буквально вчора в інтернеті з’явилася інформація про те, що вже незабаром проїзд у місцевих поїздах знову подорожчає.

Коли відбудеться подорожчання, у зв’язку із чим воно спричинене і наскільки подорожчають квитки читайте у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Так от, розпочнемо розповідати все без традиційних вступів. Так от, подорожчання відбудеться вже незабаром.

Хто їздить у плацкартних вагонах, той може ще до 1 жовтня їздити за старими цінами, а вже після цієї дати ціни на квитки піднімуть на 10 %.

От, якщо зараз квиток у Сімферополь коштує 120 гривень, то з 1 жовтня він вже буде коштувати 132 гривні. 12 гривень наче не багато, але якщо той же квиток коштує 194 гривні, то буде вже 214 гривень.

Також читайте:   Як безкоштовно проїхати у громадському транспорті Львова?

Любителів ж купейних вагонів розчарування очікує вже зараз у липні. Вже зараз ціни на квитки піднімуть на 10 % і потім з 1 жовтня ще на 10%. Весело, аж плакати хочеться.

У це при тому, що мінімальна зарплата в українців збільшується дуже малими темпами. Зараз вона становить 1147 гривень, а підвищать її аж в кінці року, а саме 1 грудня й буде вона становити 1218 гривень.

Ось такі от справи.

Пробував пошукати в інтернеті у зв’язку із чим відбувається подорожчання проїду, але нічого цікавого знайти я так і не міг. Напевно керівники залізниці знову будуть нам вішати на вуха макарони що треба оновлювати рухомий склад, покращувати умови проїзду чи можливо знову хочуть ввести яку-небудь непотрібну послугу в мережі Інтернет.

Вже незабаром вашому автору доведеться досить таки часто користуватися послугами поїздів, тому очікуйте від Воробуса вражень чи щось змінилося чи ні.

А вам, читачі блогу, сильно вдарить по кишені підняття цін на проїзд?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 10.07.2013 пише:

    ну так запровадили ж сервіс моніторингу запізнень, чим не привід підвищити ціну? 😡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*