Селище “Курортне”

Селище Курортне

Доброго дня, мене називають – Patron, і у сьогоднішній публікації я розповім вам про місце, де свого часу довелося відпочивати. Називається воно – Курортне.

Що це за таке місце, як туди доїхати, умови проживання, ціни та багато іншого читайте далі у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Отже, надворі триває літо, і продовжуються літні канікули і сезон відпусток. Хтось їде на всім відомі курорти чи гори, а хтось хоче відпочити в місцях, де ще не ступала нога людини, ну або практично не ступала . Про одне з таких місць – селище Курортне, я вам сьогодні і розкажу.

Знаходиться селище Курортне у Криму, 30 хвилин маршруткою від Керчі. Море там вже не Чорне як хто подумав, а Азовське. Тому це для вас не має бути відкриттям.

Був я там два роки назад в запал курортного сезону, у танцювальному таборі. Так от, відпочивальників там дуже мало (це підтвердили мені знайомі і цього року).

Чому? Напевно тому, що далеко їхати і незручне транспортне сполучення.

А місця таки – просто неймовірні!

Патрон в селищі Курортне

Тепер про клімат – клімат степовий, тому слідкуйте за тим, щоб не згоріти, дощі літом там бувають нечасто. Море – досить таки чисте, дуже швидко прогрівається.

Також читайте:   Зимовий похід Воробуса і компанії на гору Парашка. Частина друга

Розваги – зразу біля селища – неймовірний мис Зюк, де ви можете організувати цікаву фотосесію. Також в селищі, зразу біля моря, знаходиться грязове озеро Чокрак, де після купання, ви можете через 10 хвилин зразу змити сліди цілющого бруду у морі.

Також, за годину пішки від селища, ви можете потрапити на Генеральські пляжі, де пляж і море вже не пісочні, а кам’янисті. Глибина моря там також значно глибша, ніж в Курортному. По дорозі до Генеральських пляжів ви можете зробити фото в нішах величезних каменюк. Ці ніші виникли внаслідок багатовікового вимивання каміння морською водою.

Ну, а ввечері в одному з кафе селища до 23. 00 працює дискотека для блатних, так що, хто бажає…? А які в Курортному заходи сонця…рай для романтиків! Я просто таки замилувався.

По цінах. Що ж ще цікавить відпочивальників як не вони.

Так як я брав путівку, то не зорієнтую вас у цінах на житло. Але судячи з великої кількості оголошень у селищі і невеликої кількості туристів, я думаю, що житло там доступне. Продукти – краще закупляти в Керчі, в Курортному все дуже дорого.

P.S. Висловлюю подяку нашому постійному читачу і дописувачу – людині з ніком Patron за цікавий пост.

Автор статті: patron.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Симпатичне фото 💡

  2. Stakeholder 24.07.2013 пише:

    глибока глибина, соковитість соків, львівський блог про Львів :rolleyes:

  3. Stakeholder, все нормально 💡

  4. patron 26.07.2013 пише:

    За цю фотку чашку виграв на Радіо Люкс 😀

  5. Круто 💡

  6. Архіваріус 28.07.2013 пише:

    Як на мене, то я думаю, що у Трускавці не гірше ніж у тому курортному… :). Та й сполучення набагато краще. Люби і знай свій рідний край! 🙂

  7. Jorgen 28.07.2013 пише:

    Архіваріус пише:

    Як на мене, то я думаю, що у Трускавці не гірше ніж у тому курортному… :) . Та й сполучення набагато краще. Люби і знай свій рідний край! :)

    особливо чудове море у Трускавці 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*