Собаки гадять де попало, що робити? - Блог про Львів

Собаки гадять де попало, що робити?

Веселий знак

Деколи ідеш прогулюючись парком і аж соромно стає за власників собак. Скільки вже було сказано на цю тему, але все рівно домашні улюбленці гадять на вулицях і то так серйозно.

Не вірите, то прогуляйтеся парком або ж просто з самого ранку пройдіться вулицями Львова. Якщо не знайдете собачого «дива» на тротуарах, то поставлю вам пиво. 😀

Знаю, зараз тут будуть мене критикувати захисники тварин або власники собак, що я нічого не розумію, це живі істоти і треба все сприймати з розумінням. Так от, все то я сприймаю, також люблю і собак, і котів, і попугаїв, але ж і за своїми улюбленцями треба дивитися.

Не дарма кажуть, що не ходи по газонах у парку і не впускають туди своїх дітей, бо можна натрапити на бомбу сповільненої дії. Та в тих парках собачого лайна стільки, що головне не задивитися на ворони і не встати у нього. У явіть що буде, хоч бери і взуття викидай або ж на роботу не йди.

Який вихід із цієї ситуації? А простий, так само як і з намордниками. Пам’ятаю люди свого часу жалілися, що собаки бігають без намордників, ввели штрафи і таки зобов’язали на прогулянці надягати на собаку намордник.

Хоча, ще і зараз багато цього правила не дотримуються. Чому? А бо просто не хочуть.

Також читайте:   Кінець світу так і не наступив. Коли ж він буде насправді?

У випадку із собаками на територіях парків, приватних територій пише що вигул собак заборонений, штраф там 51 гривня й так далі, але ж ніхто на ці надписи не зважає.

Тому, якщо і будуть штрафувати за «дива» собак, то хіба що через 200 років, а то і більше.

Хотілося би просто щоб у свідомості громадян, які мають собак було закладено в голові, що гадити там де живеш – не можна. А то йдеш вулицею, собака робить свої справи, а хазяйка стоїть і дивиться на це все якби нічого не було.

Та відведи собаку десь подалі від місць, де ходять люди. За збирання за своїми улюбленцями вже і мови нема, це не реально. Хоча, ці ж високі штрафи би могли допомогти.

Чомусь у деяких людей в голові такі думки, що нехай там щось робиться, а мене це не стосується. Хіба приємно тому ж двірнику прибирати за вашою собакою? Двірники теж люди.

А то один кине папірець, бо лінь кинути у смітник, другий приведе собаку і та нагадить, третій сміття залишить….

Схаменіться….

Коли лазив просторами інтернету, то натрапив на цікаву картинку, яку ви можете бачити на головній сторінці. Смішно, це жарт, але ж якщо подумаєш про нечистоту, то стає прикро…

Так завжди не буде, буде ще гірше?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 03.07.2013 пише:

    Так у цих собачатників цілком немає совісті та здорового глузду. Вони вважають, що їхня тварина головне, а от про других людей вони абсолютно не думають, особливо за дітей. Законом передбачені місця для вигулу тварин, але хіба тварина розуміє де і яке має бути місце для вигулу. Закони для їхніх хазяїв але ті так само гадять на закони як і їхні тварини. 👿

  2. Stakeholder 05.07.2013 пише:

    Архіваріус, проблема не в собаках і не в собачатниках, а в тому що в країні виконання законів є по-суті факультативним, а більша половина населення їх не знає. Якщо навіть народні депутати відверто нехтують Конституцією, то що дивного в тому, що рядові громадяни плюють на закон?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*