Таємниця перевалу Дятлова - Блог про Львів

Таємниця перевалу Дятлова

Таємниця перевалу Дятлова

Продовжуємо розповідати про фільми в однойменній рубриці – «Фільми та телепередачі». Черговим героєм нашої публікації стане фільм – «Таємниця перевалу Дятлова».

Побачив я цей фільм буквально вчора і у сьогоднішній статті поділюся враженнями від його перегляду.

Що це за кіно, актори, бюджет, сюжет та багато іншого читайте далі.

Напевно багато хто із вас, читачі блогу, чули колись про те, як у перевалі Дятлова загинули альпіністи. Причини їхньої смерті ще досі залишаються під питанням.

Вчора сиджу вдома, вирішив переглянути фільм і от назва мене заінтригувала. Що ж, переглянемо… тим більше що дивився вночі.

Фільм – «Таємниця перевалу Дятлова» – вийшов у прокат ще у лютому 2013 року, а саме 28 числа. Це спільне виробництво США та Росії.

За жанром – це трилер із елементами фантастики.

За бюджет нічого сказати не можу, але так по фільму бачив що він не великий, все чисто реально й може зняти будь-яка людина.

Режисер – Ренні Харлін
сценарій – Вікрам Віт, Олена Шаталова, Аркадій Ягід
продюсер – Олександр Роднянський, Сергій Мелькумов, Сергій Беспалов, …
оператор – Денис Аларкон Рамірес
композитор – Юрій Потєєнко
художник – Федір Савельєв, Варя Авдюшко, Денис Ніколаєнко, …

Також читайте:   «DZIDZIO Контрабас». Фільм, який здивував

У головних ролях:

Холлі ГОСТ, Метт Стокоу, Люк Олбрайт, Райан Хоулі, Джемма Аткінсон, Микола Бутенін, Неллі Нилсен, Валерія Федорович, Олексій Кінк, Сергій Лобанів.

Тривалість фільму – 100 хвилин і дивитися можуть лише люди, яким виповнилося 18-ть років.

Сюжет.

Переходимо до нього, бо я під враженнями і ще й якими.

Так от, група американських туристів вирішила поїхали в перевал Дятлова і таки дізнатися його таємницю. Починаються інтриги, важкий підйом на гору, страх від того хто ж вбиває людей, лавина, а потім в один момент режисер чи то накурився, чи напився і почав видумувати бздури. Якіcь ще телепорти, смішні мутанти, незрозуміла кінцівка фільму, багато героїв, які не знати що роблять у фільмі.

Реально, коли потім перечитував враження людей від фільму, то зі всіма погоджувався. Фільм знятий на реальних подіях, а їх то нема….

Щодо традиційної оцінки від Воробуса, то фільм – «Таємниця перевалу Дятлова» отримає від мене 5 балів із 10-ти можливих. Чому так? Фільм мені дійсно подобався, все було добре, але його кінцівка настільки тупа, що одразу ж враження змінилися.

Насамкінець, пропоную переглянути трейлер до цього фільму:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. patron 09.07.2013 пише:

    Воробус абсолютно правий, не витрачайте час на цю пародію. Розвиток сюжету просто прекрасний – тримає в напрузі, а от кінцівка :mrgreen:

  2. Stakeholder 14.07.2013 пише:

    кінцівка у фільмі якраз дуже логічна, просто знову ж таки потрібно уважніше дивитись фільм і хоч трохи запам’ятовувати і зв’язувати те, що було чи говорилось раніше з тим що вкінці.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*