Теніс. Гштад. Стаховський програє Кузнєцову - Блог про Львів

Теніс. Гштад. Стаховський програє Кузнєцову

Стаховський програє

Як відомо, досить таки нещодавно блог Воробуса відкрив нову рубрику – теніс. Це сталося після того як ми активно розповідали про поєдинки, які відбувалися на кортах Лондона – турнірі Вімблдон.

Змагання завершилися, наступний великий турнір аж в кінці серпня – на початку вересня, коли відбудеться черговий турнір «Великого Шлему» під назвою – «U.S. OPEN».

Час щоб підготуватися у тенісистів ще є. Хто просто тренується, а хто як наш Сергій Стаховський бере участь у різних представницьких турнірах.

Сьогодні ваш автор вирішив глянути а в якій же формі український спортсмен. У Швейцарії стартував турнір і суперником українця був росіянин – Кузнєцов.

Перед тим, як розповісти про цей поєдинок скажу, що до гри чисто символічно посперечався із колегою на баночку 1517 хто ж стане переможцем цього поєдинку. Друг сказав що виграє Сергій, а я віддав перевагу росіянину.

Не подумайте, що я таки вже злий противник наших спортсменів. Все просто, на мою думку, Стаховський після того як переміг Федерера впіймав зіркову хворобу і ніяк не може від неї відійти.

От приклад сьогоднішній поєдинок. Не сказав би що Кузнєцов аж такий сильний спортсмен, але вже перший гейм на своїй подачі українець програє. І навіть більше до завершення першого сету залишалося вже майже нічого, бо росіянин вигравав 5-2.

Також читайте:   Теніс. Маямі. Долгополов перемагає чергового гранда - Ваврінку

Тоді, Стаховський зібрався з силами, виграв 3 гейми підряд і здавалося ось він переломний момент гри. Та не тут то було. Сергій одразу ж програє свою подачу, потім подачу суперника і, як наслідок, програє цілий сет із рахунком 5-7.

На другий сет український спортсмен вийшов максимально зібраним, адже просто таки не залишив шансів своєму супернику 6-3.

1-1 по сетах і боротьба починається заново. Принаймні так думав ваш автор. Але, але і ще раз але… Стаховський просто таки «злив» третій сет.

Знову ж таки Сергій програє на початку свою подачу, а потім в кінці, коли треба було брати все своє і пробувати робити брейк він і взагалі програє свою подачу.

2-6 і Стаховський покидає турнір ще у першому колі змагань, які проходять у Швейцарії.

Баночку 1517 Воробус таки виграв, але дійсно таки шкода українця. Якщо він так гратиме і на ««U.S. OPEN»», то шансів пройти далеко у нього не буде.

Блог Воробуса й на далі буде слідкувати за перипетіями у світі тенісу і якщо будуть цікаві поєдинки, то обов’язково по мірі можливості про них розповімо.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*