Як Воробуса зробили Дідом Морозом в “Ашані” - Блог про Львів

Як Воробуса зробили Дідом Морозом в “Ашані”

Гіпермаркет

Як часто ви робите покупки в супермаркетах? Відповідь на це питання в багатьох людей може бути різною. А все тому, що не у всіх районах є супермаркети. Наприклад, в центрі їх мало, на Сихові – багато, в Рясне – теж мало, а на Топольній – багато.

Нещодавно вашому автору довелося побувати в гіпермаркеті «Ашан». Знаю, що багато людей туди їздить спеціально закуплятися. Воробус подібного не робить, але якщо вже там приходиться бути, то і купити щось можу.

Так от, минулих вихідних автор блогу та компанія їздили на озеро й робили саме покупки в «Ашані». Приїхали, поставили авто в підземному паркінгу, піднялися до гіпермаркету ну, і по ідеї мали вже заходити всередину, але тут мене зупинила охорона.

Спершу не зрозумів що вони хочуть, але згодом побачив що завадою для перепустки став мій рюкзак. Звісно, у ньому окрім плавків та рушника більше нічого не було, але охорона попросила з ним не заходити або пройти процедуру, яку бачу вперше в житті.

«Ок, здам я свій рюкзак, але ж де у вас камери зберігання які є у всіх супермаркетах?», – сказав Воробус. На що охоронець відповів, що камер зберігання нема, а рюкзак запакують у спеціальний кульок.

І тут почалося, рюкзак який зовсім невеличкий запакували в кульок, прошили і я почав виглядати з ним як Дід Мороз. В руці рюкзак нести незручно, коли даси на плечі, то виходить що як з фонду «подаруй людям подарунок».

Також читайте:   Книгоманія повертається?

Одним словом довго говорити не буду, я почав скандалити. Ну, чесне слово, невже не можна зробити тих же камер зберігання, а видумувати різні незрозумілі речі?

Охоронець нічого не міг сказати, просто додав, що такі тут правила. Порушувати їх не став, але просто цікаво чи хочеться тому ж гіпермаркету витрачати кульки на людей? Це ж скільки їх треба щоб всіх обслуговувати? А природа?

Воробус таки погодився купляти продукти з цим кульком, але як мені потім сказав охоронець, цитую: «Я вас запам’ятаю надовго».

По дорозі назад їхали з озера та й зайшли у той же маркет купити водички і тут знову ж таки треба сумки в кульок запаковувати.

Ось такі от нововведення в гіпермаркеті «Ашан». Вчора їхав з роботи, то заїхав в гіпермаркет «Рукавичка», то там є прості камери зберігання. Здав речі, зачинив ключиком і пішов собі.

Звісно, є інша сторона медалі, така як люди здають речі і собі йдуть гуляти на цілий день у розважальному центрі – «King Cross Leopolis». А це вже мають контролювати охоронці.

А вам, читачі блогу, зручно запаковувати речі в кульки?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Helga 31.07.2013 пише:

    В Ашані є камери зберігання,вони знаходяться з правого боку від входу. В кульки особисті речі,які клієнти не бажають залишати у камерах схову вони запаковують завжди.

  2. patron 31.07.2013 пише:

    Helga, у вас застаріла інформація, камер зберігання там немає і вже давно!!!

  3. VIK 02.08.2013 пише:

    Воробус, а не простіше було в машині залишити свій дрогоцінний рюкзак???
    Чи ти боявся, що зіпруть плавки з рушником??? 😀 😀 😀

  4. VIK 02.08.2013 пише:

    Доречі в самому “King Cross Leopolis” є камери зберігання, але платні, щось 2-3 грн коштують

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*