Як вибрати компанію на відпочинок - Блог про Львів

Як вибрати компанію на відпочинок

Компанія

Досить часто вашому автору задають запитання наступного типу – а чи їздить Воробус десь відпочивати, куди і як можна поїхати з нами.

Запитання цікаве і спробую у сьогоднішній статті висловити свою точку зору щодо того як знайти собі компанію на відпочинок.

Розпочну із того, що треба визначитися куди ви хочете їхати: Карпати, озеро біля Львова чи на моря. Якщо це перші два варіанти, то знайти компанію не важко, а ось із третім варіантом є проблеми.

Чому? Як на мене, відпочивати на моря треба їздити із перевіреними людьми, а не з такими що за два дні вам набриднуть і ви будете думати якби то минули ці 10-ть днів і позбутися цієї людини чи людей. Щось так вже складається, що море – це як випробування.

Спека, їжа, гульки – це все по-різному відображається на людях, тому з ким-небудь, потроюю їхати не треба.

Карпати. Ну, тут добре їхати відпочивати великим автобусом. Для цього треба зібрати велику кількість людей і скільки було таких, що я навіть до цього часу в очі не бачив. Поводили вони себе, згодом, по-різному. Хтось сподобався, хтось не дуже й наступного разу ми їх вже більше не брали.

В Карпатах легше, бо туди їздимо не на довго, тому якщо набридне можна спокійно поїхати додому.

Озера біля Львова. Тут взагалі просто і навіть дуже. Їдеш з компанією, гуляєте, плаваєте, хтось набридає, то залишаєте його і собі їдете додому. Якихось кілька хвилин і ти вже вдома.

Також читайте:   Місця огляду в Українських Карпат

До чого слід бути готовим у поїздках?

Перш за все до різного типу людей. Одні їдуть щоб просто помилуватися природою, інші, щоб зробити багато фотографій і згодом викласти в соціальних мережах, а ще одна категорія людей їде просто пиячити.

Знаю із власного досвіду, а він вже не малий, що треба всіх розуміти й сприймати такими як вони є. Якщо хтось пиячить, то не треба йому казати що так робити не можна і так не гарно.

Хтось не хоче пити, то нехай не п’є – це також його право. Звісно, можуть бути суперечності, але знаєте як кажуть – не подобається, то не їдь.

Ще однією важливою деталлю у поїздках є те що має бути людина або група людей, які за все відповідають. Не може такого бути, що один спалив хату й поїхав собі, а ви всі згодом за неї платите.

Є керівник, всі йому підпорядковуються, збирає гроші, за всіма домовляється й так далі. В іншому випадку – це буде дурдом-веселка.

Ось такі от мої домисли. Тому, підсумовуючи сьогоднішню статтю скажу, що перед ти як кудись їхати добре подумайте з ким ви їдете і що на вас чекає.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*