А чи любите ви Україну? - Блог про Львів

А чи любите ви Україну?

Україна - це наша країна

Сьогодні надворі субота, 24 серпня, вихідний день. Можна вже як слід розслабитися і не думати, що треба щось робити, що начальник буде давати вам догану що спите на робочому місці й так далі.

А ще, хто не знає, сьогодні наша держава святкує день народження. А таки не знають, бо коли йшов зранку за хлібом зустрів друга. Кажу, що вітаю з святом, на що він мені відповів що дякую, але з яким. Ось такі патріоти живуть у нашій країні.

Менше з тим, Україні виповнилося 22 роки, з чим її й вітаємо. Так, так, саме 24 серпня 1991 року офіційно було проголошено незалежність нашої країни.

У сьогоднішній публікації я би хотів подискутувати на таку тему як: А чи любите ви Україну?

Саме таке запитання мені з самого ранку задав наш постійний читач – пан Тарас.

І справді, тема досить таки цікава, бо ледь не кожного дня можна почути від людей різні слова про нашу державу. Хтось нарікає, каже що треба покидати Батьківщину і їхати закордон, а хтось навпаки каже, що за нами майбутнє і треба бути в Україні.

Так, в Україні зараз не так все добре як здається, зарплати малі, прослідковується безробіття, але ж тут ваші рідні, друзі, родичі, все своє. А закордоном цього явно нема.

Також читайте:   Divide et impera!

Так, поїдете ви туди, побудете кілька тижнів і захочете назад.

В Україні своя культура, сало, борщ, 1517, як же без них за межами країни?

Як колись казали старші люди: дихаєш, здоров’я є, їсти є що, дах над головою є? То сиди в Україні і навіщо тобі ті іноземні країни. Можливо вони і були праві.

Бо, скільки чую від наших громадян закордоном, що жити за межами України не так вже і просто, а поїхали вони туди бо так склалися обставини.

З іншого боку там життя краще, більші зарплати, можна багато чого добитися в житті. Але, все рівно – це чужина.

Вибирати все на світі можна, сину, вибрати не можна тільки Батьківщину….

До речі, хто юзає соціальну мережу ВКонтакті, а саме офіційну сторінку блогу, той може прийняти участь в анонімному голосуванні на тему: А чи любите ви Україну?

Результати голосування будуть оголошені у коментарях до цієї публікації завтра, ближче до вечора, бо самі розумієте, багато хто поїхав відпочивати і комп’ютери склав в ящик. 😀

Святкуємо разом, бо Батьківщина у нас одна.

А насамкінець, пропоную послухати пісню, яка має вам сподобатися, принаймні на це сподіваюся:

P.S. Про те, як будуть святкувати День Незалежності у Львові можна прочитати тут.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 24.08.2013 пише:

    Дуже розпливчате питання. Хтось може любити Україну через її природу, хтось через її традиції, а хтось як дійну корову. В результаті всі можуть з чистим серцем сказати, що її люблять.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*