Футбол. Чемпіонат України. Карпати 0:0 Зоря (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати 0:0 Зоря (відео)

Карпати знову не перемагають

У 5-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали гостей із Луганська – команду Зоря.

На жаль, гра завершилася із «сухими» нулями, які не задовольнили, мабуть, жодну з команд. Особливо це стосується наших Карпат.

Не можуть Карпати перемогти й так триває вже 5-ть турів від самого початку чемпіонату. Скажу навіть більше, львівські футболісти не можуть забити на своєму стадіоні вже три гри поспіль.

Як помітно із рахунку, не вдалося це зробити їм і вчора.

Не скажу, що моментів ми не створюємо, якраз навпаки, просто їх реалізація бажає бути кращою.

Розпочалася вчорашня гра на стадіоні «Україна» саме із атак Карпат. Вже у дебюті матчу могли забити Зеньов, Гладкий, Бартуловіч, але не судилося.

Гості ж розпочали матч у спокійному руслі і після середини першої 45-ти хвилинки поступово почали перехоплювати ініціативу. Моментів вони створювали мінімум, але все ж свій гол могли забити, коли вбивчий момент на початку другого тайму мав Данило.

Як він не забив з чудової позиції відомо лише йому. Рівно як і Гладкий, який вивалився віч-на-віч із кіпером Зорі – Постранським. Проте, кіпер гостей був на висоті відбивши м’яч ногами.

Повертаючись до теми Гладкого скажу, що Олександр немовби зачарований, адже марнує у кожному матчі момент за моментом.

Також читайте:   «Sport Traveler UA». Що це за проект?

Сподіваємося, що колись його таки прорве. Бажано щоб це відбулося вже у наступному матчі.

Щодо гри, то у другому таймі більше перевагою володіли господарі поля, вони багато рухалися, били по воротах, але, на жаль, перемогти так і не вдалося.

Після гри тренер Карпат – Севідов жалівся на фарт. У чомусь його можна зрозуміти, але як на мене, просто треба більше працювати, працювати й ще раз працювати.

Звучить фінальний свисток, який фіксує нічию у матчі між Карпатами та Зорею, а це означає, що обидві команди набирають по одному заліковому очку.

Зараз в активі Карпат – 3 очки і передостаннє 15-те місце, Зоря ж має 9-ть очок і підсумкове 4-те місце в таблиці.

Наступний, 6-й тур чемпіонату відбудеться вже наступного тижня, а саме в період від 16 до 19 серпня. Львівські Карпати свій поєдинок цього туру гратимуть аж в понеділок 19 серпня.

У цей день підопічні Севідова зіграють на виїзді у галицькому дербі з Волинню. Підопічні Кварцяного теж зірок з неба не хватають, тому поєдинок має бути цікавим.

Вболіваємо за Карпати, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео найцікавіших моментів у вчорашньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*