Футбол. Чемпіонат України. Волинь 1:1 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Волинь 1:1 Карпати (відео)

Гладкого прорвало

У шостому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на виїзді в західному дербі зустрічалися з командою з Луцька – Волинню.

Гра виявилася досить таки бойовою й завершилася результативною нічиєю 1-1.

Карпати знову не перемогли і серія ця затягується. Черговим суперником Карпат на цей раз стала команда одіозного тренера – пана Кварцяного. Віталій Володимирович завжди вміє як слід налаштувати на бій свою команду.

І таки бій команда Волинь нам дала й ще й який.

Якщо бути відвертим, сьогодні Карпатам достатньо таки добряче пощастило, адже по грі Волинь заслуговувала на три залікові бали. Вони і більше били по воротах, і в центрі поля переграли Карпати, особливо це було помітно у другому таймі.

А розпочався поєдинок без розвідки. Волинь одразу ж взяла в облогу ворота Карпат і лише вдала гра кіпера Підківки дозволяла зберегти ворота на замку. Могла львівська команда й забити, якби Васін реалізував свій вихід сам-на-сам із кіпером лучан Недільком.

Друга ж половина зустрічі розпочалася із голу господарів поля. Банальний навіс у штрафну Карпат завершився помилкою на вході Підківки, захисники не розібралися хто має вибивати м’яч і Шиков першим заштовхав його у ворота.

Йшла, до слова, лише 56-та хвилина зустрічі.

Здавалося Карпати мають активізуватися і робити спроби відігратися, але навпаки, збільшити перевагу в рахунку могли «діти Кварцяного».

Також читайте:   Чому потрібно повчитись у казахстанців представникам українського футзалу? Частина друга

А ось коли вже всі подумки чекали фінального свистка зненацька відбувся гол у ворота лучан. 85-та хвилина – банальний навіс у штрафну господарів поля, їхній кіпер спав у воротах, на виході не зіграв і Гладкий зрівнює рахунок в зустрічі.

Ось така от розв’язка в грі.

Звучить фінальний свисток, який фіксує у матчі між Волинню та Карпати нічию 1-1, що дозволило командам додати у свої доробки по одному заліковому балу.

Відтепер Волинь має у своєму активі 5 очок і 12-те місце в турнірній таблиці, а ось Карпати із 4-ма займають 14-те місце. Як і сусіди по регіону, так і сусіди по турнірній таблиці.

Наступний, 7-й тур чемпіонату відбудеться вже найближчих вихідних.

Зокрема, львівські Карпати свій поєдинок цього туру зіграють 25 серпня вдома проти ужгородської Говерли і це буде чергове західне дербі. Можна не сумніватися, боротьба на полі буде ще та.

Додам, що початок цієї зустрічі о 17 годині, а пряму трансляцію матчу дивіться на телеканалі «2+2».

Вболіваємо за Карпати, бажаємо лише перемоги нашій команді, а, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у сьогоднішньому поєдинку:

Фото: isport.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. patron 20.08.2013 пише:

    Ах,Вася, Вася… 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*