Футбол. Чому Блохін програв Луческу? - Блог про Львів

Футбол. Чому Блохін програв Луческу?

Закономірна поразка

Футбольний поєдинок, у якому між собою зустрічалися гранди українського футболу – київське Динамо та донецький Шахтар завершився ще в неділю ввечері, та його обговорення тривають ще досі.

Ще б пак, не кожного тижня можемо бачити подібний футбол.

У сьогоднішній публікації спробую висловити свою точку зору щодо поєдинку в Донецьку, а саме що сподобалося, а що ні, коли переможе Динамо і в чому програв Блохін своєму опоненту – Мірчі Луческу.

Розпочну свою розповідь із того, що Динамо програло вже шостий поєдинок поспіль своєму постійному конкуренту. Що Сьомін, що тепер вже Блохін ніяк не можуть переграти румунського спеціаліста.

Найперше на що би хотів звернути увагу, так це на стартові склади команд. Шахтар нема чого обговорювати, бо він переміг, а переможців не судять. А ось щодо Динамо є питання і ще й які.

Воротар. Скільки разів вже стояв Коваль і постійно команда програвала. Чому не поставити на таку гру досвідченого Шовковського? Так, СаШо вже не той що був колись, але досвід є досвід.

Захист. Досі для мене залишається загадкою чому не грав новобранець Драговіч. Ну, все можна зрозуміти що людина не змогла підійти в оптимальній формі до гри із Чорноморцем, але ж до Шахтаря можна було підготуватися? Це ж професіонал, грав не в останній команді Європи.

Також читайте:   Чому легендарний "Мовістар Інтер" не брав участь у перших Турнірах європейських чемпіонів з футзалу

Дивно…. Натомість грав Селін, Сілва, які на пару із Хачеріді привезли собі особливо другий гол.

У півзахисті випав Велозу. Ну, чесно, розумію гроші людина заробляє великі, його треба ставити, але коли не показує достойного рівня гри, то чому не грає той же Вукоєвіч?

Ярмоленко теж не показав належного рівня гри. Так, потім його зламали, але ж і до того часу він не грав як слід. Чого вартує момент у середині другого тайму, коли Андрій замість того щоб бити правою, думав, думав як перекласти на ліву ногу і момент було втрачено.

Форварди. Тут взагалі пічалька. Мбокані ніби старався, а ось Ідеє розчарував. І Воробус, і фахівці погоджуються, що краще би вийшов той же Дуду.

В останніх поєдинках було помітно його бажання грати і приносити користь клубу, але на жаль бразилець так і залишився в числі запасних.

Після гри Блохін багато говорив про те, що команда ще не зігралася, новачкам треба час, але жодного слова він не сказав, що трохи не вгадав зі складом.

Дехто навіть вже поздоровив Шахтар із чемпіонством. Я би ще не поспішав цього робити, але якщо справи підуть так і на далі, то незабаром буде розрив не у п’ять, а в більше очок.

Фото: sport-xl.net.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*