Футбол. Ліга Європи. Чорноморець 3:1 Црвена Звезда (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Чорноморець 3:1 Црвена Звезда (відео)

Щасливий тренер Чороморця

Поступово футбольний єврокубковий сезон повертається в Україну. Після того, як успішно матч кваліфікації Ліги чемпіонів провів харківський Металіст, подібного ж результату очікували й від Чорноморця.

Ще б пак, одесити грали вдома і позитивний результат проти команди Црвена Звезла було здобути справою честі.

На радість українським вболівальникам футболу так і сталося і команда Григорчука перемогла з рахунком 3-1.

Ще у першому єврокубковому матчі з Дачією, коли Чорноморець переміг з труднощами прослідковувалися проблеми в нашій обороні. Але, з кожним раундом суперники стають все сильнішими та сильнішими і потім може настати – «ой».

Подібного ледве не повторилося вчора. Одна команда ніяк не могла забити і багато атакувала (Црвена Звезла), інша – захищалася і забивала все що створювала біля воріт суперника.

Рієра та Френк Джа Джедже – це саме ті герої одеської команди, яким вдалося забити голи з нічого у першій половині зустрічі.

Другий тайм повністю розчарував українських вболівальників футболу. Справа у тому, що на полі була лише одна команда – Црвена Звезла. Гості з перших хвилин нової 45-ти хвилинки просто таки затиснули одеситів на своїй половині поля і почали створювати момент за моментом.

Вже невдовзі, а саме на 58 хвилині гості один гол відіграли. Це Савічевіч отримав м’яч у штрафній Чорноморця, прийняв йогою подумав, глянув де наш кіпер і влучно пробив у кут воріт.

Також читайте:   Футзал. Друга ліга. "Княжий Ринок" громить "Енергію-2-ЛДУФК"

Питання де був захист української команди?

Після голу здавалося господарі поля активізуються, але не тут то було. Вони і на далі відбивалися й справою часу був ще один гол у наші ворота.

Але, як грім серед ясного неба відбувся гол у ворота Црвени Звезди. І таке виявляється у футболі буває. Атакує одна команда, а забиває інша.

Сантану збивають у штрафній, пенальті, яке вдало виконав Олексій Антонов. Йшла 77 хвилина.

До завершення гри Нінковіч та компанія мали ще не один момент щоб вразити ворота Чорноморця, але футбольний Бог в цей день був на українській стороні.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Чорноморця з рахунком 3-1, що дозволяє нашій команді з чудовим гандикапом їхати на матч-відповідь що відбудеться рівно за тиждень у Сербії.

Єдине, що хочеться побажати одеситам, так це відкоректувати гру в обороні, бо якщо ми швидко пропустимо буде ой як не легко. Суперника задовольняє навіть 2-0.

Тримаємо кулаки за Чорноморець, бажаємо перемоги цій команді, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Фото: comments.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Футбол. Ліга Європи. Кукеси 2:0 Металург Д. Що це було?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*