Футбол. Ліга Європи. Чорноморець крокує далі, Металург припиняє змагання - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Чорноморець крокує далі, Металург припиняє змагання

Крок до групового турніру

Вчора в Європі був знову великий футбольний день, а саме проходили поєдинки кваліфікаційного раунду Ліги Європи.

Україну на цій стадії змагань представляли дві команди: донецький Металург та одеський Чорноморець. Зіграли наші співвітчизники по-різному, але про все по-порядку.

Розпочнемо із Металурга. Вкотре команда із Донецька розчарувала. Керівники цього клубу з року в рік вкладають великі кошти в команду, а результату як не було, так і нема. На цей раз Металург за сумою двох поєдинків поступився скромній команді з Албанії – Кукеси.

Вчора після фінального свистка гравці цієї команди так раділи ніби виграли Лігу Чемпіонів. Ще б пак, не кожного дня їм доводиться виступати в Лізі Європи і ще й успішно.

Щодо гри, то її практично не було. Металург всіма силами атакував, а гості просто стали в захист і відбивалися як могли. Вже всередині першого тайму Дімітров один гол відіграв, але на більше донецьких футболістів не вистачило.

Банальні навіси у штрафну, вимагання пенальті ні до чого не призвели. Металург переміг, але на цьому його участь в єврокубках завершилася.

Хто порадував так це одеський Чорноморець. З кожним поєдинком у Лізі Європи команда Григорчука набирає та набирає оберти і найголовніше приходить досвід. Згадайте перший домашній поєдинок із Црвеною Звездою.

Також читайте:   Кріштіано Роналду - володар "Золотого м'яча"

Тоді, гості могли нам набити цілий мішок, але «Чорноморка» витримала і завдала три разючі удари, які й допомогли вчора вийти у наступний раунд змагань.

Матч у Белграді був важким, господарі багато атакували, подали безліч кутових, навіть не зуміли забити пенальті, але гості з України втримали свою перевагу і навіть додали в скарбничку України одне залікове очко, бо гра так і завершилася із рахунком 0-0.

Вже сьогодні, 9 серпня у Швейцарії відбудеться жеребкування наступних раундів Ліги Чемпіонів та Ліги Європи. Що цікаво, українські команди, а це Динамо, Дніпро та Чорноморець будуть сіяними і їм по ідеї мають потрапити легші суперники.

Хоча, недаремно казав мені друг, що зараз футбол навчилися грати всі, чого вартує ця ж команда – «Кукеси».

Ось список команд, які можуть потрапити українським командам:

Кубань, Атромітос, Ельфсборг, Мельде, Слован, Грассхоппер, Тун, Шльонськ, Зульте Варегем, Яблунець, Аполлон, Тромсе, Актобе, Сент-Галлен, Карабах, Войводіна, Динамо Тбілісі, Есб’єрг, Пашинг, Рієка, Мінськ, Пандурій, Петролул, Астра, ФГ, Діла, Шкендербеу, Жальгіріс, Номмо Калью, Кукеси.

Чекаємо….

У публікації використано фото з сайту: sport-express.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Valdemar 09.08.2013 пише:

    З року в рік Металург вилітає на ранній стадії Ліги Європи. Програти албанцям з найменшим коефіцієнтом серед команд, що залишились в єврокубках – це повна ганьба! Єдине завдання в такої команди – відбирати очки в конкурентів Шахтаря (особливо Динамо)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*