Футбол. Ліга Європи. Кукеси 2:0 Металург Д. Що це було? - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Кукеси 2:0 Металург Д. Що це було?

Що це було?

Чесно кажучи й забув що свій поєдинок у єврокубках проводила ця команда. Назва її – донецький Металург. Трансляції по телебаченню не було, тому популяризація гри знизилася.

Але, коли прочитав результат цього поєдинку здивувався і ще й як. Можливо і добре що люди в Україні не бачили цієї гри.

Скажіть мені, читачі блогу, як можна програти середнячку із Албанії, який ще два роки тому навіть не грав у вищому дивізіоні Албанії.

А таки можна програти і після вчорашнього результату в Албанії вже не ми виступаємо фаворитами цього двобою.

Як згадаєш шлях Металурга до єврокубків, то виникає питання – для чого тоді в них виходити якщо так грати?

Так, в команди з Донеччини не пішов старт чемпіонату, але ж до єврокубків команд то готувалася, вивчала гру суперника. А коли вийшли на поле, то ніхто нашу команду не впізнав.

Прикро….

Розпочався поєдинок традиційно для українських команд – ми пропустили. 6 хвилина – простий навіс у нашу штрафну і гравець команди «Кукеси» Малакарне відкриває рахунок у зустрічі.

Випадок, збіг обставин чи закономірність? На це запитання мала дати відповідь гра у подальшому. На жаль, Металург її не показав. Так, моменти створювалися, але вони були якимись кволими.

Також читайте:   Настав час ламати стереотипи

А що господарі поля? Вони грали як могли і дуже хотіли зберегти переможний результат. А потім «заявив» про себе Микола Морозюк. На рівному місці наш футболіст заробляє другу жовту картку і залишає команду в меншості.

Чим не подарунок господарям поля?

В кінці гри Кукеси цим скористалися. Якщо перший удар по воротах кіпер Металурга Паньків відбив, то із добиванням Малоти він вже не міг справитися.

Де був захист? Хто куди дивився? Але, гол є гол і 0-2 – це вже не 0-1 чи ті ж 1-3. 2-0 в Донецьку переведе гру лише в екстра-тайм.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу албанської команди із рахунком 2-0 і тепер саме ця команда виступає фаворитом у цій парі. Звісно, за тиждень все можна виправити, але це зробити з такою грою буде важко.

Сподіваємося тут свій тренерський хист проявить коуч «Метадона» – Максимов. Юрій завжди вміє підібрати ключові слова для своїх підопічних. Ну, якщо вже «Кукеси» не проходити, то кого тоді перемагати?

Незважаючи ні на що, будемо вболівати за команду з України і бажаємо їй лише перемоги з різницю як мінімум у два голи.

Фото: sport.obozrevatel.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*