Футбол. Шахтар знову перемагає Динамо (відео) - Блог про Львів

Футбол. Шахтар знову перемагає Динамо (відео)

Знову програли...

Кожного року цих матчів очікують із нетерпінням. Як їх лише не називають: «дербі», «ель-класико», «битва грандів» і так далі.

Прикро лише те, що в останні роки в цих двобоях перемагає лише одна команда – донецький Шахтар. Динамо якщо і може скласти конкуренцію, то лише в одному із таймів.

Так сталося і вчора. Але, про все по-порядку.

Перед грою, яка проходила на полі стадіону «Донбас-Арена» багато фахівців робили прогнози. Більшість із них схилялася до того, що Динамо дасть бій і таки не програє.

Чому так? Все просто, в міжсезоння команда Блохіна суттєво підсилилася і на початку чемпіонату демонструвала досить високий рівень гри. Воробус ставив теж на 1-1.

Але, як показав вчорашній поєдинок – це були всього лише здогадки, адже Шахтар, особливо у другому таймі повністю переграв Динамо.

Вже на 2-й хвилині рахунок в зустрічі було відкрито. Захист Динамо сфолив на Адріано, до м’яча підійшов Срна і виконав штрафний просто чудово.

Проте, радість «гірників» була не тривалою. Вже на 7-й хвилині після затяжної атаки Динамо відзначився Баланда.

Початок був «сильним» і десь в підсвідомості подумалося, що гра буде дуже й дуже цікавою. Але, це було не так. Команди заспокоїлися і до завершення першого тайму навіть не було що згадати із гольових моментів. Так, що Динамо, що Шахтар багато атакували, але моментів створювали обмаль.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Карпати вдома програють Волині (відео)

Початок же другої 45-ти хвилинки став шокуючим для фанів Києва. Простий навіс у штрафну Динамо завершився тим, що захист Динамо проспав Едуардо, який вивів свою команду вперед.

Гості з Києва побігли відігруватися, але нічого суттєвого вони зробити не могли. Тренер Динамо робив заміни, але вони також не допомагали. До речі, Блохін не вгадав із складом на гру. Це всі визнають.

Останньою краплею стала травма Ярмоленка, якого за мить змінив Безус. Кажуть, що Тайсон (Шахтар) зробив це навмисно, але вже на розгляд фахівців.

Шахтар відсидівся в захисті, а потім завдав разючого удару. Контратака «гірників» завершилася точним ударом Тейшейри.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Шахтаря із рахунком 3-1, що дозволило цій команді збільшити відрив від того ж Динамо до вже 5-ти очок. Погодьтеся, це вже солідний гандикап.

Наступний, 5-й тур чемпіонату відбудеться вже наступних вихідних. Тому, чекаємо нових матчів і перемог від улюблених команд.

А поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Фото: svit24.net.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*