Футзал. Команда “Група здоров’я” візьме участь в кубку “Електрон cup” - Блог про Львів

Футзал. Команда “Група здоров’я” візьме участь в кубку “Електрон cup”

Група здоров'я знову в грі?

У зв’язку із літом трохи на задній план відійшли футзальні баталії серед аматорських колективів міста Львова. Але, вже незабаром, а це по плану 14 вересня стартує новий футзальний турнір під назвою – Електрон cup.

Що це за такий турнір, за якою схемою будуть проходити змагання та чи візьме команда Воробуса в ньому участь читайте далі.

Отже, розпочну із того, що турнір «Електрон cup» присвячений запуску нового трамваю у Львові, який, як відомо, є транспортом власного виробництва.

За словами організаторів матчі будуть відбуватися на нових полях, які побудовані біля лісотехнічного університету або якщо знаєте біля парку «Піскові озера». Колись свого часу Воробус там вже бував із візитом, новобудови сподобалися, але випробувати їх в ділі ще жодного разу не мав можливості.

Сподіваюся що цього разу пощастить це зробити, адже Воробус і команда «Група здоров’я» виявили бажання зіграти на цих змагань. Звісно, це нам не друга ліга аматорського футзалу, тут суперники будуть куди сильнішими.

Чого лише вартують такі команди як: Княжий ринок, Чикаго, Спарта-Львів, Інтер Юніор, Адреналін, Сокіл, Шіша-клаб тощо.

Кому цікаво, ось повний перелік попередньо зареєстрованих команд:

1. Чикаго
2. Локомотиворемонтний завод
3. Княжий Ринок
4. Лісотех
5. Фанат
6. Електрон
7. Спарта-Львів
8. Адреналін
9. Група Здоров’я
10. Інтер-Ю
11. Сокіл
12. Shisha-club
13. Зелені Грифони
14. Інтер-Ю-2

Також читайте:   Не встиг відновитися як сезон завершився (думки Воробуса про виступ у першій лізі)

З ним зіграти вже чогось таки вартує.

Але, це нічого, будемо пробувати їм щось протиставити і з кожним матчем набиратися чергового досвіду.

Склад команди «Група здоров’я» майже зберігся від наших змагань у другій лізі, плюс як підсилення мають додатися ще 4 хороші виконавці.

За іграми в різних командах ми їх знаємо, тому вони мають нам допомогти виконати завдання мінімум – це вихід із групи. А їх, по ідеї, має бути 4. По дві кращі команди виходять в наступний раунд змагань.

Сподівається зіграти на цьому турнірі і ваш автор. Хоча мій процес відновлення після травми явно затягнувся. Воробус ніби вже почав бігати, але до оптимальних кондицій ще дуже далеко. Три тижні в запасі ще є. Все-таки, не думав що травма ноги буде настільки серйозною.

Ось такі от справи. Чекаємо жеребкування, старту турніру і звісно що всі матчі за участю команди «Група здоров’я» будуть висвітлюватися в найоперативніші терміни на блозі Воробуса.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Zubra 26.08.2013 пише:

    Напишіть будь ласка про новий трамвай Електрон

  2. Vorobus 26.08.2013 пише:

    Zubra, як буду мати можливість ним проїхатися, обов’язково напишу 😉 😉

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*