Футзал. Кубок Львівщини-2013. Енергія 4:3 Спартак - Блог про Львів

Футзал. Кубок Львівщини-2013. Енергія 4:3 Спартак

Енергія перемагає Спартак

Продовжуються змагання на традиційному футзальному турнірі «Кубок Львівщини-2013», що з року в рік відбувається у нашому місті.

Настала пора вирішальних поєдинків, адже вже завтра команди вияснять хто ж стане переможцем турніру.

Сьогодні вашому автору, як завжди в обідній час, довелося побувати на матчі за участю Енергії, яка зустрічалася з гостями з Москви – командою Спартак.

На радість львівським вболівальникам футзалу, гра завершилася перемогою саме Енергії з рахунком 4-3.

Перш ніж розповісти про цю гру скажу кілька слів про матч, який відбувався перед тим. Таке собі українсько-російське протистояння розпочалося із поєдинку між івано-франківським Ураганом та російським Газпром-Югра.

Скажу відверто, давненько не бачив настільки якісного футзалу. Так, гості з Росії вже собі забезпечили були перше місце в своїй групі, тому їхній тренер давав грати всім виконавцям, які приїхали до Львова. Ураган же будь-що хотів показати росіянам що вони теж чогось вартують.

І бій вони таки дали.

Цікавий той факт, що «франківці» у цій грі настільки все вдало реалізовували, що ваш автор аж хватався за голову. Протягом гри нарахував десь 9-10 ударів у площину воріт, які завершилися 5-ма голами у ворота росіян.

Останній гол – це взагалі з розряду фантастики, адже лишалося кілька секунд до завершення гри, а м’яч пролетів воротарю гостей між ніг і закотився у сітку воріт.

Також читайте:   Греція 0-0 Україна

5-4 перемога Урагану, який зіграє завтра, 17 серпня у матчі за третє місце.

Але, безперечно всі глядачі чекали ще одного україно-російського протистояння, в якому між собою зустрічалися – наша Енергія та московський Спартак. І ця гра також подарувала град голів.

Приємно, що більше голів забили таки львівські футзалісти й перемогли за рахунком 4-3.

Що можна виділити цікавого в цій грі:

1. Не грали на майданчику новачки команди: Мазур та Грицина. Натомість тренер господарів більше покладався на перевірених бійців. Результат таки прийшов.

2. Гравці Енергії були сьогодні більш зібранішими ніж вчора у матчі з Тулпаром. Напевно хлопці таки хочуть нарешті зіграти у фінальному поєдинку, бо до цього часу «енергетики» ще жодного разу не грали на домашньому турнірі у вирішальному матчі.

3. Останні хвилини гри, коли Спартак пішов у ва-банк на п’ятого польового гравця і таки міг вирвати нічию, але двічі в кінці гри Енергії пощастило.

4-3 Енергія перемагає і тепер чекає як же між собою зіграють Тулпар та Нікарс. Саме вони вирішать хто ж завтра зіграє у матчі за перше місце, а хто за третє.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Vorobus 16.08.2013 пише:

    І як тільки що стало відомо, матч між командами Тулпар та Нікарс завершився перемогою казахів з рахунком 4-3. Таким чином, завтра у фіналі зіграє саме Тулпар, а Енергія посперечається за третє місце з Ураганом.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*