Футзал. Кубок Львівщини-2013. Енергія – третя, Тулпар – стає переможцем - Блог про Львів

Футзал. Кубок Львівщини-2013. Енергія – третя, Тулпар – стає переможцем

Енергія б'є Ураган

Вчора у Львові завершився традиційний Кубок Львівщини-2013, що з року у рік відбувається в нашому місті. Вирішальні поєдинки турніру довелося відвідати й вашому автору.

Як зіграла команда нашого міста Енергія, хто став переможцем турніру та багато іншого читайте далі.

Розпочну свою розповідь із того, що нарешті люди змогли заповнити палац спорту «Галичина» як слід, а все тому, що матчі проходили у вихідний день. Це вам не початок о 13 годині дня в понеділок. 🙂

Особливо великий ажіотаж викликала гра між нашою Енергією та івано-франківським Ураганом. Таке собі західне дербі.

І навіть, незважаючи на те, що в складі Урагану є більше зіркових гравців команда зі Львова зуміла себе добре проявити в цій грі і здобути перемогу.

Але, про все по-порядку.

Отже, розпочався поєдинок із атак Урагану. Вони просто таки задавили нашу команду і вже незабаром відкрили рахунок. Це Роніньо вдало вивели на ударну позицію і вже 0-1. Трималася перевага гостей не довго, бо вже згодом Максим Павленко результат в зустрічі зрівняв.

За нічийного рахунку й завершився перший тайм цього поєдинку.

А ось друга 20-ти хвилинка подарувала справжній парад голів. Спочатку на 22 хвилині хороший дальній удар вдався Олександру Бондарю на який кіпер «франківців» зреагувати так і не зумів.

Також читайте:   Перша ліга. Зона «Схід». Представляємо учасників

Проте, перевага «енергетиків» була не значною. Вже за 2 хвилини після помилки кіпера Енергії Кардаша Ураган рахунок зрівняв. А через хвилину і взагалі вийшов вперед. Це Шотурму залишили самого біля воріт і Петро невідпорно пробив у кут воріт.

2-3 і треба все розпочинати спочатку. На щастя, відігратися «енергетики» змогли досить таки швидко. Знову відзначився Бондар, який вже із правого флангу застав зненацька воротаря гостей.

А далі пішли каруселі, куча невикористаних моментів. І вже навіть здавалося, що гра дійде до серії пенальті, але за хвилину до завершення гри не витримали нерви у гравця Урагану – Роніньо. Він заробляє червону картку, яка і дозволила згодом нашим футзалістам за 2 секунди до кінця гри таки вирвати перемогу. Відзначився Рогачов.

Енергія перемагає з рахунком 4-3, що дозволило нашій команді зайняти підсумкове 3 місце на турнірі.

Переможцем же стала команда Тулпар, яка сенсаційно у фіналі таки дотиснула гостей із Росії – команду «Газпром-Югра».

У найближчих публікаціях очікуйте публікацію із враженнями Воробуса загалом від турніру, а саме що сподобалося, а що ні.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*