Футзал. Кубок Львівщини-2013. Енергія (Україна) 3:5 Тулпар (Казахстан) - Блог про Львів

Футзал. Кубок Львівщини-2013. Енергія (Україна) 3:5 Тулпар (Казахстан)

Енергія поступається Тулпару

Продовжуються змагання на традиційному Кубку Львівщини-2013 з футзалу, що з року в рік відбувається у нашому місті.

Сьогодні на турнірі був другий день змагань і ваш автор маючи трохи вільного часу побував на поєдинку в якому між собою зустрічалися – наша львівська Енергія та команда із Казахстану – Тулпар.

На жаль, у цей день команда нашого міста програла із рахунком 3-5.

Після вчорашньої перемоги над командою Нікарс на сьогоднішню гру «енергетики» вийшли у досить таки хорошому настрої й здавалося вони продовжать свою хорошу серію і у матчі з гостями з Казахстану. Але, не тут то було.

Тулпар після вчорашньої поразки від Спартака схоже зробив правильні висновки і постав досить таки солідним колективом. Порівняти їхню вчорашню і сьогоднішню гру – це дві різні команди. Хоча, кажуть, що суперник грає так, як їм дозволяє їхній опонент.

Першими рахунок відкрили гравці Енергії, коли після удару Кузя помилився кіпер Тулпару. Гості довго не могли відігратися, але таки зробили це ефектно після подачі з кутового коли відзначився Першин.

Згодом він ще раз відзначиться як і інший гравець казахів Сідней. Ці футзалісти оформили дублі.

Що можна сказати по грі? Енергії бракує виконавців і це ми сьогодні знову побачили. Новачки, такі як Грицина та Мазур виходили на паркет, але провели вони досить таки мало часу. Їм ще довго треба грати щоб зрозуміти малюнок гри Енергії. Кузь сподобався, але його дій недостатньо..

Також читайте:   ФК «Галицька здоба» зіграє на турнірі в Луцьку + календар

Десь напевно трохи не пішла гра лідерам команди – Легчанову та Рогачову. Принаймні вони не були такими свіжими як вчора.

Особисто мені сподобався більше другий тайм. Команди багато рухалися, були швидкості, але десь за рахунок більшого досвіду перемогу таки вирвали гості.

Шкода, але на п’ять польових нам нічого не вдалося й навіть більше був пропущений гол у свої ворота.

Додам ще, що за Енергії окрім Кузя відзначалися – Струк та Павленко.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує таки заслужену перемогу гостей із Казахстану з рахунком 5-3.

В інших матчах цього ігрового дня були зафіксовані такі результати:

Газпром-Югра 4:2 ЛТК
Ураган 4:4 Рекорд
Нікарс 3:1 Спартак.

Таким чином, російська команда Газпром-Югра вже собі гарантувала місце у фіналі змагань, а ось хто стане їхнім суперником дізнаємося вже незабаром, коли завтра відбудуться вирішальні поєдинки в групі, де грає якраз львівська Енергія.

Наші земляки в останній день будуть зустрічатися із командою Спартак. Початок цієї гри о 15 годині. Також вартує уваги поєдинок о 13 годині в якому між собою зіграють івано-франківський Ураган та російська команда Газпром-Югра.

Вболіваємо за Енергію та бажаємо їй лише перемоги.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*