Канатна дорога у парку “Знесіння”: коли її відкриють? - Блог про Львів

Канатна дорога у парку “Знесіння”: коли її відкриють?

Канатна дорога

Блог Воробуса продовжує розповідати цікавинки про парк «Знесіння». Нещодавно вашому автору довелося там побувати й скажу відверто, побачив я там багато цікавого.

Не буду лукавити, йшов у згадуваний вище парк заради того щоб погуляти, подивитися на Львів і плюс глянути, а де ж будуть будувати канатну дорогу про яку так багато говориться останнім часом.

Про перші два пункти я вже розповідав у минулих публікаціях на блозі, а поки що про канатну дорогу.

Ще кілька місяців тому Львовом поширилася новина, що у парку «Знесіння» будуватимуть канатну дорогу. Пролягати вона буде від вулиці Довбуша і до вулиці Заклинських. Як зазначалося канатка має бути відкрита до середини серпня.

Цю інформацію підтвердив в особистій розмові з Воробусом і директор парку. Єдине що залишається зараз – чекати на її відкриття.

Автор блогу пішов у парк, ходив багато, був і зверху і внизу, але щоб щось будували я не зауважив. Ходив навіть до лижного спуску, можливо там має щось робитися?

На моє розчарування і там нічого не знайшов. Можливо ці роботи просто не такі вже і складні і канатну дорогу можуть прокласти за декілька днів?

Ще цікавинкою для мене є скільки коштуватиме проїзд канаткою, який попит вона матиме серед людей, ну, і як вона виглядатиме.

Також читайте:   Зодіакальний гороскоп на 2011 рік

В багатьох публікаціях написано, що канатна дорога у парку «Знесіння» називатиметься – «Zip line». Що ж, пробую пошукати в інтернеті що це таке і з чим його їдять.

Знайшов ось таке (фото нижче), хоча думав що це буде типу нашого київського фунікулера.

zip line

Попит серед людей? Чесно, ну може на перших порах він і буде, але ж потім … На вулиці Заклинських і так мало людей ходить, це не такий вже аж густонаселений район.

І ще одне, якщо вже зроблять, то хочеться щоб вона працювала, а не так як бугель на лижному спуску в тому ж парку. Як тільки приходить зима, його вмикають і він ламається на цілий сезон.

Одним словом, чекаємо….

Як тільки канатну дорогу відкриють, ваш автор обов’язково сходить туди і перевірить її на собі. Цікаво ж, все-таки, буде погуляти парком не лише за допомогою ніг, а й проїхавшись.

P.S. Я, звісно, що не приймаю жодних рішень у місті, але, моя особиста думка така, що замість тієї ж канатки поставили би за ті ж гроші кілька туалетів, а то реально нема куди сходити як природа покличе. Про цю тему згодом якось теж напишу.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*