Канатну дорогу у парку “Знесіння” відкриють 23 серпня (відео) - Блог про Львів

Канатну дорогу у парку “Знесіння” відкриють 23 серпня (відео)

Канатна дорога

Епопея із встановленням канатної дороги у парку «Знесіння» продовжується. Які лише дати не називали. Хтось казав що це буде середина серпня, хтось що вже сьогодні мали відкрити канатку, а хтось що це відбудеться аж на початку вересня.

Коли ж, все-таки, відкриють канатну дорогу, звідки вона буде пролягати, які ціни на спуск та багато іншого читайте у сьогоднішній публікації на блозі Воробуса.

Отже, розпочну із того, що пише мені зранку товариш і питає чи я вже щось знаю про відкриття канатної дороги. Хмм, Воробус, звісно що здивувався, бо останнім часом вже і забув за цю тему.

Але, таки вирішив розібратися в цьому і щось написати на нашому блозі.

Що ж, за відсутності вільного часу у вашого автор телефоную колегам, які там часто гуляють щоб ті взнали що відбувається зараз у парку. Ось що мені сказали.

Так от, на 15 годину 20 серпня ніяка канатна дорога не працює. Причина? Вона ще просто навіть не збудована. Біля точки відправлення, а це гора біля вулиці Довбуша лежить багато опор і два працівники їх потрохи ставлять. Роботи там ще не початий край.

Подібні роботи відбуваються і біля озера, де канатна дорога буде завершуватися. На запитання тих же працівників, а коли ж буде запуск широко розрекламованого атракціону вони сказали що в п’ятницю, 23 серпня.

Також читайте:   Воробус відвідав Старгород

Хмм, щось мені дуже важко в це віриться. Це ж треба опори всі поставити, натягти канат, все тестувати і не один раз. Це ж людей треба перевозити, а не дошки чи сміття.

Але, як каже відомий український тренер – «Та, то таке». Коли відкриють, тоді і буде працювати.

Простягатиметься канатна дорога від гори що на вулиці Довбуша і до вулиці Заклинських. Для тих, хто не знає де це , скажу що це район озера у парку «Знесіння».

Загалом довжина канатки складатиме близько 600 метрів, а їхати ви будете лише кілька хвилин.

А тепер найцікавіше. Новина, яка мене просто таки добила. За те, щоб спуститися на канатній дорозі з власного гаманця прийдеться викласти не мало, не багато, а сто гривень.

А не забагато це, шановні творці атракціону? В Криму, де повно туристів, черги шалені, щоб заїхати на гору Ай-Петрій треба заплатити 65 гривень. А у нас цілих сто гривень

Мені цікаво, а хто за таку ціну буде взагалі їздити на канатці? Так, зразу люди захочуть спробувати, поїдуть, а далі канатку спіткає доля бугеля, який вже заріс травою у парку?

Заплатили 100 гривень і що далі? Внизу то крім озера більше нічого й нема.

Смішно… Хоча, це моя суб’єктивна думка й з нею багато хто може не погодитися.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. vrubli 20.08.2013 пише:

    Нічого собі задоволення польотати на канаті за 1 хвилину сто гривень! 😮

  2. Франц 20.08.2013 пише:

    У наших РОГУЛІВ є звичка широко відкрити писок вкусити і вдавитися ! Цього їм і бажаю. 😈

  3. patron 20.08.2013 пише:

    Ахаха пенсіонери :lol:. Бабця якщо інфаркт не дістане засуне їм ці 100 грн… 😀

  4. VIK 22.08.2013 пише:

    Так закінчується канатка на цвинтарі, місця вже готові 😀 😀 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*