Колиби у парку Знесіння - Блог про Львів

Колиби у парку Знесіння

Зона відпочинку

Літо – пора відпочинку, тому після роботи або ж у вихідний день можна сміливо піти собі на природу, взяти друзів і поїсти цю ж курочку чи посмажити шашлик.

Однією із хороших місцин, де любить ходити ваш автор є парк Знесіння або як в народі його називають – Кайзервальд. Так от, досить часто гуляючи цим парком бачив як люди просто в лісі розпалювали собі вогонь, смажили шашлик і просто попивали сочок.

Але, фішка у тому, що у парку Знесіння є три колиби, які не так важко знайти, просто треба знати де вони розташовані.

У сьогоднішній публікації Воробус вам у цьому допоможе.

Розпочну із того, що про колиби ще мені за царя Гороха розповів відомий блогер Володька.

Саме він показав мені де вони знаходяться.

Отже, перша – найпопулярніша серед населення колиба знаходиться недалеко від входу у парк Знесіння зі сторони вулиці Личаківської.

Щоб її знайти вам просто треба йти дорогою від Винниківського ринку, зайти у парк і звернути у протилежну сторону від дитячого майданчика. Стежка добряче витоптана, по дорозі є так зване маркування, тому заблудитися там неможливо.

Єдиний мінус цієї колиби, що біля неї досить таки мало дров і часто вона зайнята. А це і не дивно, все-таки, до неї йти найближче.

Перша колиба

Друга колиба, на мою думку, найідеальніша. Чому? Бо вона знаходиться де дідько каже надобраніч і туди доходить дуже мала кількість людей.

Також читайте:   Арсенал сучасного рибалки і любителя активного відпочинку

Як її знайти? Все просто, треба минути першу колибу і йти по маркуванню, тобто витоптаною стежкою. По дорозі ви зустрінете бугель і спуск, на якому катаються взимку лижники.

Сигналізувати про другу колибу буде знову ж таки досить таки хороший оглядовий майданчик біля якого стоять лавочки і схема парку «Знесіння».

Щоб знайти колибу вам треба від цього майданчику різко звернути вправо і пройти буквально метрів 100.

Ну, і нарешті третя колиба.

Третя колиба

Скажу чесно, до вчорашнього дня там Воробус ще жодного разу не бував. Так, колибу я бачив зверху, але спуститися якось не було часу. То зима, то часу не було. Вчора, нарешті, мені це вдалося зробити.

Правда автор блогу трохи не туди пішов, але колибу таки знайшов.

Моя вам порада, от коли ви будете на оглядовому майданчику що біля другої колиби зверніть трошки наліво і спускайтеся стежкою вниз. Саме вона виведе вас до третьої колиби. Щодо Воробуса, то я пішов трошки не так, бо обійшов гору і спускався в екстремальних умовах.

Але, воно цього вартувало. Там досить таки тихо, затишно і колиба не продуває.

Якщо хочете простіший спосіб, то треба їхати 25 маршруткою до кінцевої зупинки – вулиця Старознесеньська і там побачите вхід, монастир чи то церква і зразу ж колиба.

У найближчих публікаціях на блозі очікуйте розповіді про озеро у парку Знесіння, майбутню канатну дорогу та новинки у парку. Має бути цікаво.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. VIK 08.08.2013 пише:

    Ще біля озера одна колиба + ще одна колиба, де ти твяткував свою днюху в цьому році – біля підніжжя лисої гори зі сторони дитячого майданчика ;)))

  2. Vorobus 08.08.2013 пише:

    VIK, про озеро буде незабаром 8)

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Що нового у парку “Знесіння”

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*