Нагородження призерів літньої першої та другої ліги міні-футболу Львова у нічному клубі “Sankoff” - Блог про Львів

Нагородження призерів літньої першої та другої ліги міні-футболу Львова у нічному клубі “Sankoff”

Нагородження

Блог Воробуса вже інформував про те, що наша команда «Група здоров’я» зайняла друге місце в літній другій лізі футзалу серед аматорських колективів.

В суботу, 3 серпня близько 9 години вечора у нічному клубі «Sankoff» відбулося офіційне нагородження футзальних команд першої та другої ліги, які приймали участь у літній лізі. Нагадаю, ці змагання проводилися під егідою асоціації міні-футболу Львівщини.

Ось список команда, які зайняли призові місця:

Перша ліга:

1. Сокіл
2. Інтер Ю
3. Техніка для бізнесу.

Друга ліга:

1. All stars – Новий Львів
2. Група здоров’я
3. Фанат.

На нагородження завітав і ваш автор, адже не кожного дня проводяться подібні заходи. Особисто для мене, подібне нагородження було вперше.

Збір всіх команд в неофіційній обстановці, оголошення переможців, призерів, крики, оплески – все це та не тільки можна було побачити на нагородженні.

Отже, організатори зазначали, що нагородження розпочнеться о 20 годині 30 хвилин, але воно почалося із значним запізненням. Все-таки, вчасно всі зібратися не змогли.

У нічному клубі було спеціально виділено столики для команд, хоча помітно було що гравці різних команд сідали де хто хотів. Все-таки, хлопці не перший рік грають разом і серед футзалістів є багато друзів та знайомих.

На полі вони – конкуренти, а за межами дуже хороші друзі.

Що приємно, нагородження розпочалося після того як пролунав державний гімн України. Все-таки, люди пам’ятають де ми живемо.

Також читайте:   «Кубок Незалежності 2021». У фінальному поєдинку «Галицька здоба» поступилася «NG Metal»

Вступне слово ведучого і почалося нагородження. Чесно скажу, що спершу думав нагороджувати будуть лише команди, які потрапили у трійку, але пам’ятні дипломи давали всім учасникам змагань.

Якась мить і на сцену закликали нашу команду – «Група здоров’я». Нам вручили диплом за друге місце, медалі, а також кубок, який був досить таки важким. Добре, що згодом його не загубили.

Фото напам’ять, оплески і все, мить тріумфу завершилася. Загалом атмосфера панувала в клубі досить таки хороша. Було багато жартів, як не згадати похибку ведучого, коли він замість називати команду «Фанат», сказав «Фонтан».

Буває, що тут скажеш. Ведучий же не грає у футзал. 🙂

Також спеціальні призи було вручено кращим воротарям турніру, бомбардирам.

Після офіційної церемонії учасники нагородження могли залишитися на дискотеку, яка розпочалася після 22 години. Так ми і зробили, але перед тим трошки повеселилися, коли фотографувалися командами, в білому капелюху, за столиками, з друзями й так далі.

Ага, і ще запам’яталися крики на кшталт – «Хто ми?». Далі писати не буду. 😀

Чув навіть від людей, що вже обговорювали плани на майбутнє. Хто де гратиме, в яких турнірах й так далі.

Ось такі от справи. Турнір завершився, а з ним і нагородження, але вже попереду нові та нові змагання. Сподіваюся, що в них прийматиме участь і ваш покірний автор, якого більше не будуть переслідувати прикрі травми. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. de_funker 06.08.2013 пише:

    💡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*