Online-повернення залізничних квитків - Блог про Львів

Online-повернення залізничних квитків

Львів-Рахів

Вчора вашому автору стало цікаво, а якою зараз є ситуація із залізничними квитками у сторону моря, а саме до такого міста як Сімферополь. Зокрема, я спробував купити квиток через інтернет на завтра 7 серпня.

Якихось кілька хвилин, вибір станції й бачу що зі Львова до Сімферополя заїхати завтра неможливо. Всі квитки продані і пощастити може лише тоді, коли хтось здасть свої перепустки у потяг.

Саме про нову функції від Укрзалізниці, таку як повернення квитків через інтернет будемо говорити у сьогоднішній публікації на блозі Воробуса.

Отже, в останні місяці досить таки значного поширення набули такі послуги як купівля квитків через інтернет. Сам так робив не один раз і можу сказати з впевненістю, це хороша функція. Єдине що треба, так це її удосконалювати і то так суттєво.

Мова іде про отримання квитків. Так, ти купив квиток через інтернет, розрахувався карткою, роздрукував код, але вам все рівно треба стояти у черзі в касу щоб роздрукувати квиток.

Хотілося щоб залізниця придумала шлях обходу каси, наприклад сканування коду у провідника. Принаймні щось на зразок цього.

Щодо теми повернення квитків, то нещодавно Укрзалізниця придумала шлях їх повернення за допомогою мережі Інтернет. Але, наголошую, мова йде лише зараз про ті квитки, які були куплені саме в глобальній мережі.

Також читайте:   На Сихові з'явиться велосипедна доріжка

Що для цього потрібно? Отже, квиток ви маєте, тобто його код. Заходите у власний кабінет, який є на сайті Укрзалізниці і меню є пункт – «повернення квитків».

Коли ви натиснете на нього, то вам повернуть гроші саме на цю картку, з якої було зроблено купівлю перепустки у вагон.

Цікавий той факт, що квитків у касі роздруковувати не треба, бо в іншому випадку їх вам не повернуть. Тоді, треба йти, їхати на вокзал, чекати своєї черги і за допомогою касира лише тоді здавати. Геморой ще той, розуміючи яка зараз спека.

Загалом функція досить таки непогана, але як і в будь-якому поверненні є мінус – вам не вертають повну вартість квитка. Чому? Все просто, є різні комісійні збори.

А ви, читачі блогу, коли-небудь здавали залізничні квитки? Якщо так, то поділіться досвідом з нами. 🙂

До речі, відповідаючи на запитання нашого читача чи одразу ж з’являється квиток у вільному продажі який здають скажу, що ні. Принаймні мені касири казали, що квиток може з’явитися і за пів години, і навіть за кілька годин.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*