Парк біля Пороховї вежі: місце для відпочинку чи для алкашів? - Блог про Львів

Парк біля Пороховї вежі: місце для відпочинку чи для алкашів?

Парк біля Порохової вежі

Літо – пора відпочинку і дуже хочеться в таку пору піти десь погуляти, розважатися або ж просто посидіти у парку.

Як ви, мабуть, зрозуміли, блог Воробуса і на далі продовжує розповідати про парки Львова, а саме що в них доброго, а що в них поганого.

І хоч буває люди пишуть у коментарях, що блог не цікавий, що пишу фігню (привіт людині із ніком Євпаторій), але писати будемо про наболілі проблеми до тих пір, поки їх не вирішать.

Цим парком проходжу досить таки часто, бо це майже центр міста, але, скажу відверто, сидіти там явно не приємна процедура.

Хто не знає про що я скажу, мова в сьогоднішній публікації піде про парк біля Порохової вежі, який знаходиться майже в центрі міста.

Що в ньому доброго, який негатив та як з ним боротися читайте далі.

Парк біля Порохової вежі – це прекрасна місцина, де можна у будь-який момент прийти з коханою людиною, з дітьми та просто посидіти там. У ньому є дитячий майданчик, баскетбольне кільце, різноманітні гірки для велосипедистів тощо.

Плюс, до того всього, біля парку постійно є багато туристів, бо саме від Порохової вежі здійснюється багато подорожей в різні міста України та світу.

Що ж так не подобається Воробусу? А те, що в цьому парку ходить дуже багато підозрілих людей. Не подумайте що я вже такий противник бомжів, алкашів, але в такому місці їх явно не може бути.

Також читайте:   Гуртівня іграшок на Привокзальній

Ну, тут є лавочки, дерева, природа, ти приходиш сідати, а поруч сидить бомж, весь смердить і щось там їсть брудним руками. На це все як подивишся, то аж бридко стає, а уявіть що діти на то все скажуть.

Одного разу навіть бачив, що туди зібрали всіх бомжів і давали їм їсти. Може ще у Стрийський парк усіх зігнати? А чого б і ні? Для цього, на мою думку, повинні бути спеціально відведені місця. А то бомжі посидять, все загадять, а потім там будуть сидіти люди, які гарно одягнуті і це все нюхати.

Не вірите в написане, то підіть туди, посидіть кілька хвилин і все побачите на власні очі.

Не здивуюся що там відбувається вночі, можуть бути і наркомани. А що? Цілком припустимо.

Плюс до того всього заборонив би там пиячити. Розумію, громадське місце, не можна, а випити хочеться, але ж не тут. Якісь старі дідугани п’ють то пиво, потім пляшки ходять збирають. Це явно не візитне місце нашого міста.

Міська рада та громадські організації навпаки стараються зробити кращим містом, а тут сміття на смітті.

Сподіваюся, що найближчим часом ситуація у цьому місці вирішиться в кращу сторону і парк стане візитною карткою міста. Парки ж для дітей, батьків з ними, закоханих, а не для п’яничок, які не просихають.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. patron 22.08.2013 пише:

    Дивно, міська рада поряд, і нічого не роблять

  2. Stakeholder 22.08.2013 пише:

    Ну це дійсно проблема, але які можуть бути пропозиції що до бомжів? ніякі закони не забороняють їм ходити брудними, смердіти і їсти в парку, тому потрібно боротись з явищем, а не з конкретними людьми.

  3. Вертоліт 22.08.2013 пише:

    Stakeholder, а як з ними боротись ? вони не хочуть працювати вони хочуть бухати і все не заставиш

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*