Підсумки роботи блогу Воробуса в липні - Блог про Львів

Підсумки роботи блогу Воробуса в липні

Відпочинок

У зв’язку із надмірною зайнятістю вашого автора на початку місяця не було достатньо часу проаналізувати місяць липень, який вже історія і підвести його підсумки на блозі Воробуса.

Сьогодні час з’явився, тому виконую традиційну місію.

Розпочну, мабуть підсумки із опису свого стану здоров’я. Так от, Воробус вже потрохи оклигав від травми ноги і почав робити щоденні пробіжки.

Сподіваюся вже незабаром зможу зіграти в улюблену гру мільйонів у нових футбольних турнірах. Щодо обіцяних подорожей, то нема навіть про що розповідати, бо банально ніде не був. Можливо вдасться десь виїхати у місяці серпні.

Щодо новин блогу, то як і на інших сайтах зменшилася відвідуваність. Думаю ви знаєте, що це пов’язано із тим, що люди більше часу проводять на вулиці, і правильно роблять. Нема чого пропадати за комп’ютером. 😀

Стартував новий футбольний чемпіонат України. Поки що особливих сенсацій він не приніс, але знову ж таки розчаровують Карпати. Вже з новими гравцями, тренером наша команда ніяк не може перемогти впродовж чотирьох турів.

Особливо погано «зелено-білі» грають на своєму стадіоні.

Також по темі спорту можу сказати, що останнім часом ми почали багато писати за такий вид спорту як теніс. Відповідно довго не думали і ввели нову підрубрику із назвою – «теніс». Незабаром буде проводитися черговий турнір Великого Шолому в США, тому має бути дуже цікаво.

Також читайте:   Сленги в інтернеті

Львів. У місті традиційно в таку пору року є багато абітурієнтів, проводяться концерти й ремонти. Вони вже так дістали, що люди тільки й чекають коли ж вони завершаться.

Зокрема, весь транспорт їздить через вулицю Івана Франка, яку просто таки заполонили корки.

А ще десь до середини липня були дощі, які падали кожного дня. Люди вже бува подумали, а чи не пропаде врожай, коли будемо засмагати. Але, десь після числа 20 погода стабілізувалася і можна спокійно брати м’ясо, робити шашлик або ж просто виїхати на озера.

А їх біля Львова багато. Це і Винниківське озеро, Брюховицьке чи це ж Задорожнє.

Чого слід очікувати на блозі Воробуса у серпні?

Перша за все таки спробую десь поїхати і згодом розповісти про цікаві місця в яких довелося побувати. Свій черговий поєдинок буде проводити наша футбольна збірна.

У Львові буде проходити традиційний Кубок Львівщини з футзалу, про який блог Воробуса буде активно розповідати.

А ще очікується багато фестивалів, концертів і можливо сюрприз від вашого автора. Що це буде не скажу, але якщо все вийде обов’язково покажу.

Залишайтеся і на далі з блогом і сподіваюся вам буде цікаво.

З найкращими побажаннями, Ігор Воробус.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*