Проблема сміття у парках або коли вже зникнуть рагулі? - Блог про Львів

Проблема сміття у парках або коли вже зникнуть рагулі?

Гори сміття

Ви вже зауважили, читачі блогу, що останнім часом на нашому ресурсі дуже багато з’являється публікацій на тему парку «Знесіння».

А чому б і ні? Завжди хочеться щоб там де живеш все було гарно, культурно й завжди було де відпочити.

Але, але і ще раз але. Не завжди все складається так як ми цього хочемо, а вина у цьому рагулів, бидла чи як їх ще можна назвати.

Що так розізлило Воробуса, як з цим боротися і чи взагалі можливо читайте далі.

Отже, ні для кого не секрет, що проблема рагулізму була ще з часів царя Гороха, залишилася вона й до тепер. У даному випадку – це проблема сміття у паркових зонах.

Чомусь люди думають, що вони дуже круті коли не будуть нічого прибирати, а нехай це за них зробить хтось інший.

Хочете живий приклад? Та без проблем.

Десь тиждень назад ваш автор прогулювався парком «Знесіння», шукав цікавинки, колиби і дуже було приємно бачити що у цьому парку чисто, адміністрація поставила лавочки, багато смітників, тому по ідеї смітити народ би вже не мав.

Але, бачу бидлові хоч сміттєву машину постав, воно все рівно буде смітити.

Як добре піти на природу, взяти з собою продукти, сік, а ще якщо хороша компанія, то вдвічі краще. Одним із таких місцин є місця відпочинку в парку «Знесіння».

Минулого разу коли я знайшов нижню колибу то дуже втішився, бо собі поставив за мету, що обов’язково ще сюди прийду. Для чого? А навіть просто посидіти і помилуватися природою.

Також читайте:   Що взяти з собою на пляж?

І що ви думаєте? Приходжу вчора після відвідин озера до колиби, взяв собі сочок, думав посиджу. Але, коли прийшов до місця призначення, то жахнувся.

Сміттєзвалище

В самій колибі, біля неї було стільки сміття, що подумалося, а чи часом тут люди з будинків не ходять викидати непотріб. Звісно це така собі іронія, а насправді це наслідки бурних гулянь молоді або як їх ще люблять називати – школота.

Ніхто ж не забороняє приходити в колиби, палити вогнище, співати, але ж за собою то треба прибирати. Цікавий факт – біля колиби у метрах 20-ти стоять смітники. Невже так важко хоча б у них викинути сміття? Ні, треба насрати й піти геть, а за ними хай хтось прибирає.

Воробус не міг на це все дивитися і поскидав сміття в урни, хоч чимось допоможу природі. Вертаюся вже додому, на зустріч йде компанія молодих людей, питаю їх чи вони часом не смітили, звісно що всі відтакуються що це не ми.

Я не знаю коли до людей вже дійде що смітити там де живеш, та й там де не живеш – це нижче всіх моральних норм які можуть бути.

Прикро…

P.S. Зустрів у парку дядька, який прибирає це все сміття. Так от пан жалівся, що кожного дня мішками виносить пляшки, кульки. Така наша культура…..

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 14.08.2013 пише:

    Рагулі були, є і будуть. Такий вже наш український менталітет, що за кордоном ми дуже ввічливі і правильні, а от у себе дома поводимося як справжнє бидло. :mrgreen: Хоча бувають винятки, як у випадку з нашим Воробусом.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*