Проблема туалетів у львівських парках - Блог про Львів

Проблема туалетів у львівських парках

Проблема туалетів

Вчора у Львові як і в останні дні загалом була досить таки тепла погода, а це означає, що не те що можна, а треба виходити з хати і робити прогулянки.

Де найкраще це робити? Правильно, у парках міста Лева, а їх, як відомо, у нас є достатньо таки багато.

Все добре, у парках гарно, але є одна проблема, яка була і буде ще досить таки довгий час – проблема туалетів.

От пішли ви з дівчиною чи навіть з тією ж дитиною у парк, покликала природа і що робити якщо туалетів то у більшості парків нема?

Людям від безвиходу беруть і тишком-нишком шукають місця у тому ж парку де менше людей. А так один сходить, другий, десятий і що буде? Згодом буде такий сморід, що вам явно не захочеться гуляти в цих місцинах.

Все-таки, міська влада повинна задуматися над цим, бо так продовжуватися не може, а не видумувати що гроші треба кидати на непотрібні речі.

Перейдемося по парках.

Стрийський парк.

Там туалету точно нема, а людей то ходить ой як багато. Не вірю, що всі такі культурні й тримають все аж додому. Єдине місце, де можна в цьому парку сходити в туалет – це в кабаки біля кінотеатру «Львів» і то не факт, що вас туди впустять.

Питання, чому б не поставити у парку той же біо-туалет? Нехай зробити його платним, скажімо, 1 гривня, і вже легше буде.

Парк Івана Франка.

Тут хоч якийсь, але туалет працює позаду літніх столиків. Коштує він 2 гривні, тому вже хоч якось, але люди можуть сходити, коли природа кличе.

Також читайте:   51 маршрутка у Львові - рай для кишенькових злодіїв?

Є ще один туалет з іншого боку парку, але він то працює, то не працює. На нього мало коли можна розраховувати.

Парк «Знесіння».

Багато говориться про те, що там мають робити канатну дорогу, зробили багато місць для відпочинку, але ж туалетів там нема. Куди люди думаєте ходять? Я і не сумніваюся що в кущі. А це явно не діло.

Парк «Високий замок».

Щось я там теж не бачив туалетів, а люди там гуляють і часто. Так, є багато ресторанів, барів, але ж не факт що ви туди просто так потрапите. А куди мають ходити люди в туалет? Знову ж таки, такі популярні кущі.

Парк «Піскові озера».

Для тих хто не знає де він скажу, що це район Лісотехнічного університету. Там дуже гарно зараз, є озеро, чисто, але туалетів то нема. Виходить, що люди мають ходити в кущі.

Наче проблема туалетів не така вже і глобальна, але ж їх дійсно нема або вони знаходяться в жалюгідному стані.

Говорив нещодавно на цю тему із другом з Італії, так от він каже, що в них туалети в парках є і навіть не платні. Там така схема, що людина йде в туалет і вже по бажанню кидає гроші. Хтось кілька монет, хтось більше і ці кошти йдуть на покращення сервісу.

Можливо подібне вартує зробити нам?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Вертоліт 13.08.2013 пише:

    А в чому проблема ? нема туалетыв нема проблеми )

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*