Програма святкування Дня Незалежності-2013 у Львові - Блог про Львів

Програма святкування Дня Незалежності-2013 у Львові

Програма святкування Дня Незалежності-2013 у Львові

Сьогодні надворі 23 серпня, п’ятниця, останній робочий день тижня перед вихідними, які цього разу будуть не такими як завжди. А все тому, що вийдемо на роботу аж у вівторок, 27 серпня.

Це пов’язано з тим, що свято Незалежності нашої країни випадає у вихідний день.

Як будемо відпочивати в ці дні? А хто як: в горах, на озерах, на морях, в селі, на дивані тощо. Це вже як хто собі бажає.

Хто ж, все-таки, залишиться у місті, то для них місто організовує своє святкування, яке з року в рік відбувається у місті Лева.

Якою буде цьогорічна програма святкування Дня Незалежності України-2013 у Львові читайте у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Отже, розпочну із того, що традиційного фестивалю «Етновир» не буде, тому нехай це для вас не буде дивним.

А то люди бували приїздили у Львів, приходили на площу Ринок чи на проспект Свободи, а там вже відбувався фестиваль. Відмінили його за простою причиною – нема грошей на його організацію.

Щодо тих заходів, які таки відбудуться, то варто виділити наступні:

Розпочнеться все в суботу о 9 годині ранку біля входу перед Ратушою. Для мешканців та гостей міста гратиме камерний оркестр – «Віртуози Львова».

Також читайте:   1000 статей на блозі

О 10 годині на Сихові у храмі Різдва Пресвятої Богородиці розпочнеться Святкова Літургія за Україну.

З 11 години дня розпочнеться свято й в такому районі нашого міста як Левандівка. Гасло його – «На Повітряній більше повітря». На вас чекають: концерти, конкурси, майстер-класи, веселощі та багато іншого.

О 13 годині на Сихові, а саме біля «Сільпо» відбудеться парад байкерів. Звук моторів, мотоциклісти в окулярах, має бути весело.

З 14 по 19 годину на тому ж Сихові, а саме біля кінотеатру «Довженка» розпочнуться змагання під назвою «Олімпійська надія».

Паралельно на площі Ринок відбуватиметься концерт – «Сурми Галичини» за участю дитячих колективів.

О 17 годині біля Оперного театру стартує веломарафон «Львів-Краків-2013».

У парку культури імені Богдана Хмельницького своїми піснями, починаючи із 17 години, людей буде радувати відомий співак – Ігор Богдан. Є що згадати, що не кажіть.

Україна святкує

Також, починаючи із 17 годині біля пам’ятника Діві Марії відбудеться «Акафіст до Пресвятої Богородиці» у виконанні хорової капели «Дударик»

А завершиться святкування Дня Незалежності святковим феєрверком о 22 годині.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 23.08.2013 пише:

    Не розумію для чого переносити вихідний на будній день, якщо свято вже випало на вихідний? Для чого взагалі деякі дні роблять вихідними? – Бо це якась визначна дата, чи якийсь особливий день для всіх, і тому роблять вихідний щоб дати людям саме цей день відсвяткувати. День незалежності, 24 серпня, вихідний? – вихідний, є можливість у людей святкувати? – є. Що повинні святкувати 26-го серпня?

  2. vrubli 24.08.2013 пише:

    Stakeholder, типовий український брєд, мені це теж завжди незбагненно. Банально аби можна було довше попиячити…

  3. VIK 27.08.2013 пише:

    Stakeholder, це не бред, а цілком нормально! Можна поїхати в Карпати в похід чи просто відпочити від усього!
    Якщо у вашій країні того немає, то кусайте лікті 😀 😀 😀

  4. Lanagur 27.08.2013 пише:

    Stakeholder, ніхто не заставляє вас пиячити, а вихідний день, якщо він припадає на вихідний переноситься на робочий по Закону і це нормально, для жінок це особливо зручно, якщо в суботу свято ми можемо посвяткувати, відпочити, а в понеділок зробити всі хатні справи, які робимо в суботу 😛

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. А чи любите ви Україну?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*