Що нового у парку “Знесіння” - Блог про Львів

Що нового у парку “Знесіння”

Оглядовий майданчик

Вчора Воробус вже розпочав серію репортажів про парк «Знесіння», який знаходиться недалеко від центру міста. Не один раз ваш автор там бував, але так стається, що завжди відкриваю для себе щось нове та нове.

Вчора були розповіді про колиби які там знаходяться.

Сьогодні ж поговоримо про новинки у парку, а саме що змінилося там від мого останнього візиту туди.

Якщо не зраджує пам’ять, то гуляв цим парком ще десь минулого року. Наголошую гуляв, бо цього року у «Знесінні» таки був, але особливих прогулянок не робив.

Отже, моя подорож розпочалася від Винниківського ринку. Кілька хвилин по вуличці що пролягає біля ринку і я вже біля сходів що ведуть до парку. Останні, скажу, бажають бути кращими. Все-таки. адміністрація парку має звернути на них увагу.

При вході у парк одразу ж стоїть великий стенд, де розписано що і де знаходиться і як туди пройти. Зліва – хороший дитячий майданчик, де є досить таки багато людей і це добре.

Нехай майбутнє покоління розвивається на свіжому повітрі, а не просиджує в Інтернеті, а особливо в соціальних мережах.

Йдемо далі в район лижного спуску. Що кидається в очі, так це те, що час від часу на деревах з’являються так звані маркування. Вони показують у якому місці ви знаходитеся. Їх колись не було й поставили лише цього року.

Також читайте:   Озеро в селі Зашків

Вказівники

Далі починаються так звані зони відпочинку. Це, як ви зрозуміли, згадувані мною колиби.

Що сподобалося, так це те, що у парку поставили лавочки (зеленого кольору). Вони знаходяться переважно біля колиб, хоча далі вони будуть і без колиб.

Смітники трапляються і досить таки часто і це не може не радувати. Все-таки, нашим людям якщо смітника не поставиш, то вони будуть на землю кидати.

Смітники

Сміття на землі

Лижний спуск весь заріс травою, але це і не дивно. Зараз не пора року щоб кататися на лижах.

Згодом Воробус вирішив трохи ускладнити собі шлях і спускався в екстремальних умовах, але воно цього вартувало. Внизу я побачив знову ж таки лавочки, таблички із надписами – зона відпочинку тощо.

Місце для відпочинку

Чесно скажу, давно пора було зробити подібне. А то люди приходять і палять вогнище де собі побажають. А так є спеціально-відведені місця і коли до вас прийдуть правоохоронні органи, то вже не будуть зганяти і змушувати загасити вогонь.

І взагалі, не розумію приколу виганяти людей з парку. Хай собі їдять, сидять на природі, головне щоб не смітили.

Ось такі от зміни в парку «Знесіння».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Канатна дорога у парку “Знесіння”: коли її відкриють?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*