Як боротися із хуліганами в парках Львова? - Блог про Львів

Як боротися із хуліганами в парках Львова?

Вандалізм у парках

Досить часто чув від людей та і читаю багато в інтернеті, та і загалом бачив на яву, як у парках міста Львова відбуваються неправомірні дії.

Що я маю на увазі? Не подумайте, що я буду говорити про наркоманів, проституток чи просто хуліганів.

Вони є в кожному великому місті, просто шкода простих людей, які після дій оцих от телепнів не мають згодом де як слід відпочити з дітьми чи просто посидіти в парку.

Як передає Зік, вчора у парку біля львівського цирку шляхом вандалізму було зламано майже всі лавки. Виходить тепер людям просто не буде де сидіти. Хіба що брати з собою кріселка і йти в парк.

Це вже не перші подібні дії у парках. Хто це зробив важко сказати, але ці лавки явно комусь заважали. Їх знищили або люди, яким набридли п’янки у парках або ж просто самі відвідувачі, яким нема що робити і вони саме таким чином розважаються.

А чого, і такі придурки бувають. Я вже в цьому житті нічому не здивуюся. Вже мовчу за сміття, яке валяється кругом і люди просто думають що хтось за них має прибирати, а вони собі будуть смітити.

Який вихід у цій ситуації? На цю тему багато думав, гадав, спілкувався з колегами із-за кордону і вони переконані, що оптимальним варіантом вирішення цієї проблеми буде просто заборонити гуляти парками у конкретний період часу.

Також читайте:   Тепло наступило

Наприклад, влітку це не можна буде робити з 23 години і до 7 ранку, а взимку з 22 години і до 8 ранку. Ситуацію повинні контролювати патрульні служби і якщо когось таки побачать у парку в заборонений час, то просто брати штрафувати на кругленьку суму.

Не так, що було гривень там 50, а зробити штраф у вигляді 200 гривень. Люди тоді задумаються і не будуть гуляти ночами у парках і гадити. Бо ж саме вночі відбуваються різні неподобства. Досі не розумію, навіщо ламати те, що ви не робили?

Також якщо парк малих розмірів, то взяти його й обгородити. Це трохи дико, скажете ви, але що ж ще залишається робити. Люди вже дійшли до такої наглості, що далі вже нікуди відступати.

Також була би моя воля я би посилив патрулювання у парках вдень. Ну, не може так бути, що люди сидять у парку, а після себе залишають великі кучі сміття. Це просто людина, яка це робить не поважає себе і свою рідну Землю, на якій вона народилася.

Який приклад ми покажемо своїм дітям? А щодо п’янок, то вони були, є, й будуть ще довгий час. Та хай би собі там пили то пиво, лише б прибирали за собою.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*