З ким зіграє Металіст в Лізі чемпіонів? - Блог про Львів

З ким зіграє Металіст в Лізі чемпіонів?

Металіст?

Футбольне протистояння Греції та України, а саме ПАОКа та Металіста завершилося. Радує те, що перемогла наша команда, але попереду не менш важливі матчі, а саме поєдинки плей-офф за вихід у груповий етап Ліги Чемпіонів.

Все-таки, хочеться побачити не лише Шахтар в осінніх матчах найпрестижнішого футбольного змагання, а й команда із Слобожанщини.

Жеребкування вирішального раунду відбудеться вже незабаром, а саме в п’ятницю 9 серпня.

Хто може стати суперником команди Маркевича, які шанси пройти далі й прогноз від Воробуса читайте далі у черговій публікації.

Отже, одразу ж після завершення вчорашніх поєдинків кваліфікації Ліги чемпіонів стало відомо, що суперниками Металіста можуть стати такі команди як:

Арсенал (Англія), Шальке (Німеччина), Мілан (Італія), Ліон (Франція), Зеніт (Росія).

Погодьтеся, список шокуючий, бо навіть не знаю з ким би то було легше грати нашій команді.

Спробую зробити свій прогноз і розрахувати шанси з кожною командою.

Розпочну із прогнозу. Так от, Воробус вважає, що нам у суперники потрапить або Шальке, або Ліон. Більше таки схиляюся до французької команди.

З ким грати легше? На мою думку, якщо нам потрапить Арсенал або Мілан, то можна вже прощатися із Лігою Чемпіонів. Я собі навіть не можу уявити змагання без цих команд, плюс там зібрані зіркові гравці.

Також читайте:   Результати жеребкування півфіналів Ліги чемпіонів та Ліги Європи

Шальке? Німці дуже добре грають вдома, та і на виїзді достатньо часто забивають, тому теж небажано грати з ними.

Зеніт. Десь команда Спалетті нам підходить, бо в російських футболістів подібний менталітет до нашого. Розпочали сезон вони невдало, була серія без перемог, але зараз мені здається вони набирають. Плюс вернувся в склад забивний і завжди небезпечний Халк.

Ліон. Чесно скажу, ця команда для мене темна конячка. Колись була дуже грізною, зараз кажуть не дуже. У попередньому раунді пройшли команду з Швейцарії – Грасхопперс двічі обігравши її з рахунком 1-0.

Який би там не був жереб команді Маркевича треба виходити на поле і віддаватися на всі сто відсотків. Десь можливо і фарт нам має допомогти.

Сьогодні свої матчі проведуть українські команди, які задіяні в Лізі Європи. І, якщо наші команди пройдуть далі, то завтра теж будуть очікувати на жеребкування в наступному раунді.

Тримаємо кулаки за наші команди. І як завжди, блог Воробуса в найоперативніші терміни спробує повідомити вас, читачі блогу, про результати жеребкування Ліги Чемпіонів та Ліги Європи.

Фото: sport-xl.net.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*