Чому футбольні організації так суворо відносяться до України? - Блог про Львів

Чому футбольні організації так суворо відносяться до України?

А стадіон пустує

Традиційно, ваш покірний автор не робить публікацій із запитань, які задають мені в коментарях, але цього разу таки зроблю виняток.

Вчора в одному із коментарів, наш дописувач «Зубра» запитався мене, цитую: «Воробус а чому ви не написали новину про збірну України і про те, що Арена Львів не буде приймати матчі збірної 5 років».

Так от, відповідаю, про новину чув одразу ж після того як її оголосили громадськості, але нічого не писав, бо вважав, що всі і так знають про це, нема що писати та і футболу і так багато на блозі.

Але, зібравшись з думками спробую висловити свою точку зору по цій проблемі. Взагалі ситуація, яка зараз відбувається в українському футболі дуже цікава.

То Металіст «викинули» із єврокубків, то збірна гратиме в ключовому поєдинку з Польщею при пустих трибунах. Таке враження, що нам просто хочуть насолити. Хто, це вже питання цікаве.

Ну, не може такого бути, щоб договірний матч, який зіграли ще кілька років тому назад, виліз якраз тоді, коли команда Маркевича вийшла в Лігу Чемпіонів. Цирк та й годі. Якщо зіграли такий поєдинок, то одразу ж робіть дискваліфікацію, а не потім через рік.

Збірна. Із матчем у Львові з Сан-Марино взагалі цирк. Починають видумувати історії про расистські заклики, про плакати й так далі. Та на футболі є стільки людей, що хоч ти що роби і неадеквата всерівно знайдеш.

Також читайте:   Чи зможуть Карпати щось протиставити Шахтарю в чвертьфіналі Кубка?

Можна будь-якого вболівальника зняти на камеру, викласти відео в інтернет і що зразу стадіон дискваліфіковувати? Всім і так ясно, що дискваліфікували стадіон через фаєра. На матчі з Сан-Марино їх було забагато, погоджуюся, але ж не на 5-ть років?

ФІФА, УЄФА, всі добре знають з якими проблемами будувався у нас стадіон, як довго ми йшли до Євро-2012 і тепер вони просто цей стадіон списали? 5 років – це термін і то великий.

А чому в Харкові тоді ми граємо без глядачів? Нехай там у Львові вболівальники провинилися, а при чому тут перша столиця України?

Ці рішення просто таки дивують.

Та у цілому світі є ці фаєра, ці петарди, Туреччину, скажімо, уявити на футболі без піротехніки – неможливо.

Фани. Вони і є від того фанами. Такий їхній стиль вболівання. Так, чимось він поганий, чимось добрий, але їх вже не зміниш.

Правильно пишуть в інтернеті, а що ж робить служба охорони на стадіоні? Мухи ловить чи спить? Як ці петарди з’являються на стадіонах?

Сьогодні в інтернеті вже з’явилася інформація що грати матчі на «Арені Львів» можна буде, але тільки до відбору на Євро, а на чемпіонат світу можна використовувати стадіон «України».

Без коментарів….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Andriy 30.09.2013 пише:

    Хто бачив гру той розуміє що рішення ФІФА заслужене. Коли трибуна віддає нацистські салюти на камеру (причому оператор не соромиться показувати це в ефірі) то це є серйозна проблема, тому потрібні серйозні міри. Насправді рішення ФІФА є позитивним для Львову, можливо тепер міліцію почнуть вчити як відрізнити справжніх вболівальників, від хворих на голову…

  2. zars 30.09.2013 пише:

    Слава Нації! Смерть ворогам!

    Шановні Адміни! Прошу негайно видалити попередній коментар провокатора та українофоба з деградуючим комплексом меншовартості людини, що нездатна уособлювати себе із нацією та її поважною історією боротьби за виживання.

  3. Andriy 01.10.2013 пише:

    zarz, я не провокатор, і не українофоб. Я люблю свою країну, але не ненавиджу інші, і не вважаю що українці вища раса за будь-які інші. Моя бабуся воювала в УПА, але точно не задля скінхедів (швидше проти них), а задля незалежної країни добрих і освічених людей. Слава Україні 🙂

  4. Andriy 01.10.2013 пише:

    Варто почитати для розуміння повної картини:

    http://dynamo.kiev.ua/articles/156349.html

    http://www.bbc.co.uk/ukrainian/sport/2013/09/130930_football_racism_ko.shtml

  5. patron 01.10.2013 пише:

    Як мені сказали деякі люди, у Фіфа і Уєфа є спеціальна організація, яка слідкує за такими випадками. І вся проблема у тому, що конфлікти відбуваються кокретно між особою, групою осіб (особливо керівниками наших фанів) і представниками цієї організації! Ось чому таке відбувається.
    Ну це одна з версій 😕

  6. VIK 01.10.2013 пише:

    Нова акція від Воробуса: “Дискваліфікувати чим більше стадіонів Європи!”. Всього лиш треба зібрати команду і поїхати в будь-яку країну євросоюзу, відвідати матч їхньої збірної з нациською символікою і зазняти це все на відео та викласти в інтернет!

    Що може бути простіше?!?!?!

    Той учасник, який зможе дискваліфікувати максимально стадіонів Європи – виграє головний приз від Воробуса 😀 😀 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*