До матчу Україна – Англія у Львові облаштують фан-зону - Блог про Львів

До матчу Україна – Англія у Львові облаштують фан-зону

І знову фан-зона

Епопея із футбольним поєдинком між збірними України та Сан-Марино продовжується. Що я маю на увазі? А справа у тому що такого ажіотажу який є зараз на гру нашої національної збірної я вже давно не бачив.

Хто мені лише не телефонував із запитанням а чи бува Воробус не має квитка на футбол. Дістало мене вже це все. Та треба було купити ще два тижні тому як розпочався лише продаж і не питати всіх. А в спекулянтів, до слова, чув квитки коштують від 200 гривень й більше.

І це на гру із командою «туристів», яку і команда нашої першої ліги може обіграти.

Вже бува подумую, а може то собі продати квиток і поїхати десь в гори за ті гроші. 😀 Звісно що це жарт, бо футбол є футбол і автор блогу подібним бізнесом не займається.

Про що будемо говорити сьогодні? Так от, з’явилася дуже хороша новина для українських фанатів футболу.

Як відомо, 10 вересня збірна України зіграє поєдинок відбіркового туру до чемпіонату світу-2014 року проти команди Англії. Ця гра відбудеться в Києві і також викликає дуже шалений інтерес збоку фанатів футболу.

Звісно, всі в столицю поїхати не зможуть, атмосферу футбольного свята люди хочуть на собі відчути, тому саме 10 вересня у Львові буде організована так звана фан-зона.

Також читайте:   Що буде на Різдвяні свята у Львові?

Так, так, фан-зона. Знаю, вам одразу ж згадалося Євро-2012, обгороджений центр міста, куча фанатів.

Щось подібне має бути 10 вересня, але вже не на проспекті Свободи, а у парку культури імені Богдана Хмельницького. До речі, там якраз в ці дні буде проходити фестиваль «Львівська забава». Але, про нього розповімо у найближчих публікаціях на блозі,

Щодо фан-зони, то футбольний поєдинок між збірними України та Сан-Марино можна буде переглянути як на великих екранах, які будуть розташовані на головній сцені фестивалю, так і на малих екранах в різних павільйонах.

Цікаво, звичайно, яким чином буде облаштована ця фан-зона, але сам факт того що подивитися кіно можна буде – незаперечний.

Також чув новину, що спеціально буде продовжений рух громадського транспорту до фан-зони. В це звісно що мало віриться, але буває всіляке. Можливо й дійсно так буде.

І ще хочеться знову ж таки згадати поєдинок між збірними України та Сан-Марино. Цікаво чому на цю гру не організовується фан-зона. Все-таки, ажіотаж дуже великий. Нехай би люди, які не мають можливості потрапити на стадіон йшли туди і собі вболівали за збірну разом.

А ви збираєтеся відвідати фан-зону?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Yuriy 04.09.2013 пише:

    Цікаво, звичайно, яким чином буде облаштована ця фан-зона, але сам факт того що подивитися кіно можна буде – незаперечний.

    Ага, кіно. Роксолану покажуть, блеать 😀 😀 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*