Футбол. Чемпіонат України. Динамо 1:0 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Динамо 1:0 Карпати (відео)

Прорвало

У 10-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на виїзді зустрічалися із колись грізним – київським Динамо. Чому колись грізним? Та бо всі добре знають, як грало Динамо за часів того ж Лобановського, а що показує зараз за Блохіна.

Як тільки не називають вже цього тренера, але найпопулярнішою кличкою, безперечно є – «фізрук». Вчора для тренера киян був вирішальний поєдинок. Якщо б Динамо його не виграло, чує моє серце Олег Володимирович би попрощався із своєю посадою.

Суперник у столичної команди був ще той – наші львівські Карпати. Команда Севідова, після того як у минулому турі перемогла Шахтар приїхала в Київ також брати очки. І варто сказати, що вони дуже були близьким до цього.

Так, весь матч команда зі Львова сиділа в обороні, вибивала м’яч куди завгодно, але ніколи й так тактика приносить результат. Згадайте лише гру Шахтаря в першому турі Ліги Чемпіонів. Тоді, підопічні Луческу сиділи в обороні, зрідка контратакували, але ж перемогли.

Розпочалася гра в Києві із атаки Карпат, але, виявиться згодом, це буде поодинокий удар нашої команди.

Динамо ж атакувало великими силами, тричі м’яч після удару їхніх гравців влучав у стійку наших воріт, але фарт таки був на нашому боці.

Плюс, до цього всього, дуже добре у воротах Карпат стояв кіпер – Ільющенков. Таких помилок як у грі з Шахтарем він не робив, і якщо буде так і на далі прогресувати, то може вирости в дуже хорошого воротаря.

Також читайте:   Конкурс прогнозистів. Стартує третій тур

Саме його сейви у другому таймі допомагали зберегти ворота Карпат на замку, але таки не втримали.

Йшла 84-та хвилина, Ленс навісив у штрафну, Ярмоленко пробив головою, воротар м’яч відбив, але першим на добиванні був нападник Динамо – Ідеє.

Звучить фінальний свисток, Динамо таки перемагає і Блохін може зітхнути із полегшенням, його відставка не відбудеться.

Київська команда набирає три очки, а ось Карпати не набравши в цьому турі жодного залікового пункту залишаються із 10-ма очками на 12-ому місці в турнірній таблиці.

Наступний, 11-й тур чемпіонату відбудеться вже рівно за тиждень, але перед тим у середу відбудуться матчі Кубка України. Зокрема, львівські Карпати в рамках 1/16 фіналу будуть на своєму полі приймати команду – Севастополь, в якій грає дуже багато колишніх гравців Карпат.

Можна не сумніватися, гра буде цікавою і розпочнеться на полі стадіону «Україна» о 21 годині за київським часом.

Вперед, Карпати, до перемоги, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитого голу у вчорашньому поєдинку:

Фото: prosport.tsn.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*