Футбол. Динамо котиться на дно (відео) - Блог про Львів

Футбол. Динамо котиться на дно (відео)

Металіст мчить до чемпіонства?

Вся футбольна Україна очікувала цього поєдинку, адже не секрет, що харківський Металіст вже давно став грізним суперником і такою собі третьою силою в українському чемпіонаті. Хоча, зважаючи на те, як зараз грає Динамо його силою явно не можна назвати.

Ще ніколи команда з Києва не опускалася так низько у турнірній таблиці, а, до слова, вона зараз займає шосте місце в турнірній таблиці. Динамо випереджають навіть такі команди як Ворскла та Чорноморець. Останні, пам’ятаєте, обігрували команду Блохіна в неї на полі.

Металіст – Динамо. Чого було очікувати від цього поєдинку? Особисто я десь думав, що команда з Києва вже настроїться на цю гру і навіть десь думав що може бути бойова нічия а то й київські футболісти можуть вивезти три залікові пункти.

Але, все відбулося по-іншому. Маркевич та компанія без варіантів обіграли Динамо і тим самим зміцнили своє лідерство в турнірній таблиці.

Розпочався поєдинок у Харкові сумбурно. Команди багато помилялися, і так думаю десь взнаки давалося хвилювання обидвох команд. Ніхто не хотів програвати від того і моментів біля воріт обидвох команд виникало дуже мало. Лише на 20 хвилині міг забити Хав’єр, але Динамо врятувала поперечина воріт.

А що «діти» Блохіна? Вони багато комбінували, навіть деколи володіли територіальною ініціативою, але моментів то особливих не було. Так, били по воротах Мбокані, Ярмоленко, але ці удари були дуже легкою здобиччю для кіпера Металіста – Дішленковича.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Брага 1:2 Шахтар (відео)

Здавалося перша 45-ти хвилинка так і завершиться «сухими» 0-0, але іншої думки був про це Хав’єр. Йшов компенсований арбітром час, Ксьонз справа прострілив на місце воротарської штрафної, де чудово його передачу замкнув – Хав’єр.

1-0 і Динамо треба відігруватися, а вони то дуже не люблять грати першим номером.

Друга 45-ти хвилинка чесно скажу розчарувала. Київські футболісти й на далі ходили по полю пішки, багато комбінували, але до моментів біля воріт Металіста гра не доходила. І це команда, яка заявляла що хоче боротися за чемпіонство?

З такою грою та результатами команда Блохіна навіть у трійку не попаде. Металіст же грав по результату і в кінці гри двічі зловив Динамо на помилках.

Після кутового Соса увірвався в штрафну, втік від захисника і точно пробив у кут. 2:0.

Догравати без голів харків’янам було нудно і навіть Марлос встиг відзначитися, хоча вийшов на поле всього-на 88 хвилині. Бразилець прекрасно влучив у ліву дев’ятку ударом з-за штрафної. 3:0.

Металіст перемагає, набирає 3 очки і впевнено лідирує у чемпіонаті. Динамо ж котиться на дно….. Блохіну вітання…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. russo turisto 16.09.2013 пише:

    Катится, катится голубой вагон… 😆

  2. zars 17.09.2013 пише:

    russo turisto пише:
    Катится, катится голубой вагон…

    …переповнений африканцями та бразилійцями. Скоро китайці будуть за наші клуби грати 👿

  3. iphone 5s release 18.09.2013 пише:

    Безус, який коштував в рази дешевше легіонерів, грає значно краще 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*