Футбол. Квитки на гру між збірними України та Польщі вже у продажу - Блог про Львів

Футбол. Квитки на гру між збірними України та Польщі вже у продажу

Квитки у продажу

Ще досі українські вболівальники футболу в ейфорії від перемоги нашої національної збірної над командою Сан-Марино. Ще б пак, не кожного дня наші футболісти забивають у ворота свого суперника аж дев’ять м’ячів.

Правда гравці команди-суперника явно не професійні футболісти, але все ж приємно перемагати і найголовніше – брати три очки, які зараз на вагу золота.

Після цієї гри ще була нічия із фаворитом групи – командою Англії, але, як сказав наш тренер Михайло Фоменко, добре що не програли. Хоча, я з ним не погоджуюся, адже тепер ми явно не є господарями становища.

Якщо англійці переможуть у всіх своїх поєдинках що залишилися, саме вони тоді зможуть потрапити на чемпіонат світу-2014 без матчів плей-офф.

Що тепер? А зараз Україні треба також брати свої очки у матчах, які в неї залишилися, а їх, до слова, буде два. Перший – вдома з командою Польщі, другий – на виїзді із командою Сан-Марино.

Вже зараз відчувається неабиякий інтерес до гри із нашими північними сусідами. Шкода лише що команди зіграють в Харкові, а не у Львові, але що маємо, те маємо. Прийдеться фанатам їхати у першу столицю нашої держави.

Звісно, що перше питання, яке цікавить людей, а як же купити квитки на цю гру. Так от, не спіть, не пийте пиво в кабаках, а заходьте вже на сайт ufi.com.ua і замовляйте квитки на гру.

Також читайте:   Футбол. Результати жеребкування відбіркового етапу до ЧЄ-2016 року + календар

Як на мене, через інтернет робити замовлення достатньо таки просто, головне мати бажання. Нещодавно заходив на цей сайт, то квитки у продажу ще є, але самі розумієте, що їх викуплять достатньо таки швидко.

Тут одразу ж треба передати вітання федерації, яка так мало квитків розповсюджує через інтернет. Невже не можна виділити більшу квоту?

Про ціни. Щоб потрапити на гру між збірними України та Польщі вам прийдеться викласти із гаманця від 40 і до 200 гривень.

З 24 вересня квитки на гру між збірними України та Польщі можна буде купити у касах ОСК «Металіст».

Також раджу звернути увагу на такий пункт як – «колективне замовлення». Пам’ятаю свого часу колега так брав квитки і задоволений. Колективні замовлення на 20 квитків та більше приймаються по факсу (044) 521-06-35 до 1 жовтня 2013 року.

Справа за вами. Якщо ви хочете підтримати національну збірну України у грі проти команди Польщі вживу, то не гайте часу, а купляйте квитки, поки їх ще не викупили спекулянти.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*