Футбол. Ліга Європи. Чорноморець та Дніпро перемагають, Динамо знову ганьбиться (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Чорноморець та Дніпро перемагають, Динамо знову ганьбиться (відео)

Динамо знову програє

Вчора в Європі був великий футбольний день, адже проходили перші матчі групового турніру змагання під назвою – «Ліга Європи».

Увага українських вболівальників футболу була прикута перш за все до поєдинків за участю наших команд: Чорноморця, Динамо та Дніпра.

Зіграли вони по-різному, але шанси на вихід із групи ще мають всі.

Розпочнемо розповідь із гри за участю Динамо.

Чесне слово, вже набридло дивитися як команда розвалюється на очах. Де ви таке бачили, щоб Динамо програвало все що можна і кому лише попало. Вчорашній матч не став винятком.

Тренер київської команди – Блохін і на далі шукає оптимальний склад команди і щось так чую він дограється і його таки виженуть з команди. Так не може бути, що кожного матчу міняються гравці. Вчора ніби атакували, мали багато моментів, але забити то не змогли. А ось посередній Генк нас не простив. Бельгійцям у середині другого тайму вдалася зразкова контратака, а більше їм і нічого не треба було.

Хоча, те що у Динамо є проблеми в обороні відомо навіть моєму попугаю.

Падіння команди триває…..

Чорноморець.

Ось за кого радіє душа, так це дійсно за підопічних пана Григорчука. До гри всі віддавали перевагу їхньому супернику – загребському Динамо і так і було в першому таймі. Одесити пропустили, багато було браку, а від того і негативний результат.

Також читайте:   Підсумки виступу львівських Карпат у 2010 році

Та, Григорчук вміє знайти потрібні слова для футболістів. Після перерви ми побачили зовсім інший Чорноморець, який багато рухався, грав з думкою, тому питання голів було лише справою часу.

Голи Антонова та Джедже подарували прем’єрну перемогу одеської команди в Лізі Європи.

Дніпро.

Те, що у матчі з румунським Пандурієм українська команда була фаворитом – факт. Хоча, судячи по грі, можу сказати, що румуни виявилися досить таки міцним колективом, де всіма заправляє добре відомий Карпатам – Ерік. Саме він неодноразово міг забити гол, але впевнено на останньому рубежі Дніпра грав їхній кіпер – Бойко.

Щодо атаки, то гол дніпряни забили в кінці першого тайму. Пішла подача з кутового, де на випередження вдало зіграв Ротань. Після цього епізоду Дніпро міг ще забити мінімум разів так зо шість, але вічно гравців нашої команди підводила реалізація.

Дніпро таки перемагає із рахунком 1-0 і тим самим забезпечує собі перше місце в групі.

Другий тур в Лізі Європи відбудеться 3 жовтня. Зокрема, наші команди зіграють: Динамо поїде в гості до Рапіда, Дніпро прийматиме зіркову Фіорентину, а Чорноморець приймати ПСВ.

Бажаємо перемоги нашим командам, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашніх поєдинках за участю українських команд:

Фото: isport.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*