Футзал. Чемпіонат України. Енергія 1:1 Локомотив (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія 1:1 Локомотив (відео)

Енергія грає внічию із Локомотивом

Чого так всі чекали любителі футзалу таки відбулося. Справа у тому, що вчора в Україні після міжсезоння стартував футзальний чемпіонат.

Звісно, що вся наша увага тут прикута до команди із міста Львова – Енергії. Підопічні Олександра Косенка свій поєдинок першого туру проводили вдома проти діючого чемпіона країни – команди Локомотив.

Гра обіцяла бути дуже цікавою й на неї завітав ваш автор.

Розпочну, традиційно, із організаційних моментів. Так от, дивно, але цього суботнього дня людей у палаці спорту «Галичина» зібралося малувато. Десь думав що на гру із чемпіоном зал буде забитим вщент.

По традиції перед початком чемпіонату було піднято державний прапор, пролунав гімн, коротке вітання і команди кинулися в боротьбу.

У першій половині матчу краще грали гості з Харкова. Вони і м’яч більше контролювали, і по воротах частіше били і, як наслідок, забили логічний гол після кутового. За Локомотив відзначився Федорченко.

На відео помітно, що захист явно проспав гравця із Харкова, бо так давати бити біля своїх воріт явно не треба.

Десь після середини тайму Енергія активізувалася і почала створювати щось біля воріт гостей. Єдине що нам заважало, так це 5 командних фолів, які «енергетики» заробили щи задовго до завершення 1 тайму.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Карпати 2:0 Чорноморець (відео)

Друга половина зустрічі була куди цікавішою, а все тому, що Енергія заграла краще і по моментах явно переважала свого суперника. І якщо спочатку Локо двічі врятувала штанга, то після удару Рогачова із-за меж штрафної захист і кіпер гостей були безсильними.

А далі почався відкритий футбол і тут перемогу вже могла вирвати як одна, так і інша команда. Шкода, але багато разів львівську команду підводила реалізація. Десь сподівався що в кінці гри Косенко перейде на п’ять польових, але цього не сталося і гра так і завершилася.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує таки закономірну нічию 1-1 і це означає що команди набирають в свій актив по одному заліковому очку.

А тепер, увага, найцікавіше. Команди готувалися, грали товариські поєдинки, всі чекали початку чемпіонату, він відбувся, зіграли один тур а тепер другий вже буде аж через три тижні.

Причина? Матчі збірної України у рамках відбору на чемпіонат Європи. Тому, знову вболівальники футзалу будуть скучати.

Львівська Енергія свій поєдинок чергового туру зіграє аж 29 вересня. У цей день наші земляки вдома будуть приймати гостей із івано-франківська – команду Ураган.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*