Футзал. “Електрон cup”. Група Здоров’я 3:6 Shisha-club - Блог про Львів

Футзал. “Електрон cup”. Група Здоров’я 3:6 Shisha-club

Група Здоров'я програє

Тільки що ваш автор повернувся із футбольного поєдинку, в якому у рамках Кубку «Електрону» між собою зустрічалися такі команди як «Shisha-club» та команда, за яку грає Воробус – «Група Здоров’я».

На жаль, у цій грі ми поступилися із рахунком 3-6, але про все по-порядку.

Отже, розпочну розповідь про наш поєдинок із того, що скажу що Воробус скільки разів вже грав проти команди «Shisha-club» ще жодного разу мені не доводилося її перемагати.

До цієї гри готувався цілеспрямовано, адже не секрет що вашого автора болить нога і граю просто таки на вольових. Гру таки зіграв і добре, що дискомфорту по ходу гри не було.

Розпочала поєдинок команда «Група здоров’я» невдало. Мало того, що ми пропустили швидкий гол та ще й нічого у нас не виходило. Не знаю чому так сталося, мабуть це просто таки брак зіграності в команді. Команда суперника не один рік грає у подібних турнірах, а ми от ні. Це дрібниці, але з них і складається футбол.

Але, навіть незважаючи ні на що, команда «Група Здоров’я» не те що змогла відігратися, а навіть вийшла вперед. Своїми голами в нашій команді відзначилися Юрій Шпак та Андрій Дзюрик. Шкода що пропустили «у роздягальню», але що маємо, те маємо.

2-2 після першого тайму і вся боротьба мала продовжитися у другій 20-ти хвилинці. Тут вважаю переломними стали перші хвилини другого тайму протягом яких ми пропустили два голи. Помилки – дитячі, але гол є гол і його ніхто не відмінить.

Також читайте:   Юнацька Екстра-ліга (U-17): хто може зіграти у новому сезоні? Частина шоста

І навіть після такого удару в «Групи Здоров’я» були шанси відігратися після того як Юрій Шпак зумів підкараулити захисників команди «Shisha-club» і скоротити рахунок до мінімуму.

4-3 і боротьба продовжується. Чи могли ми уникнути поразки? Ще й як могли. За рахунку 3-4 не використано було принаймні дві 100 % можливості щоб зрівняти рахунок.

Не забиваєш ти – заб’ють тобі. Це правило ніхто не відміняв у футболі. Так і сталося у сьогоднішньому поєдинку.

«Shisha-club» зловила нас на контратаках і довела рахунок до 6-3 на свою користь. Тайм-аут від «здорових, вийшов п’ятий польовий гравець, але з ним явно нічого не вийшло. Вчитися є чому, от принаймні таких речей.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу команди «Shisha-club», що дозволило цій команді вийти в одноосібні лідери групи «А» і забронювати собі вихід у плей-офф Кубка «Електрону».

Команда ж «Група Здоров’я» із 3 очками опускається на третє місце в турнірній таблиці й вже наступної суботи ми зіграємо вирішальний поєдинок на турнірі проти команди «Інтерпрес». Початок цієї гри о 10 годині.

Будемо старатися щось протиставити цій команді.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Олег 21.09.2013 пише:

    Бачив сьогодні гру команди “Група Здоров’я”, їм явно не вистачало швидкості в діях. Повеселив Воробус, старався, молодець

  2. VIK 22.09.2013 пише:

    Воробус, раджу зі своєю командою зібратися і проаналізувати помилки і старатися на майбутнє більше не допускати цих типових помилок!

  3. фіва 22.09.2013 пише:

    кажуть шиша грала третім складом

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*