Футзал. Суперкубок України. Енергія програє Локомотиву (відео) - Блог про Львів

Футзал. Суперкубок України. Енергія програє Локомотиву (відео)

Енергія програє Локомотиву

Любителі футзалу вже, мабуть, заскучили за офіційними поєдинками у місцевому чемпіонаті.

Чекати їм залишилося вже не довго, адже вже 7 вересня стартує нова першість, яка обіцяє бути дуже цікавою, адже має збільшитися кількість команд що будуть боротися за чемпіонство.

Традиційно, перед початком чемпіонату проводиться матч за суперкубок України. Цього року в ньому зустрілися наша львівська Енергія та харківський Локомотив.

На жаль, гра завершилася поразкою нашої команди із рахунком 1-2 і саме «залізничники» завойовують перший трофей у цьому сезоні.

Але, про все по-порядку.

Отже, розпочну із організаційних моментів. Дивує мене дуже сильно той факт, що гра за Суперкубок проводилася у Харкові. Локомотив же чемпіон, чому не зробити цей матч у Львові. Так було би цікавіше.

Та, на жаль, такі реалії сьогодення. Можливо колись регламент зміниться?

Щодо поєдинку, то його перебіг чесно мене здивував. Енергія в грі з Локомотивом виглядала дуже солідно і якби десь фарт був більше на її боці, то кубок би повезла додому саме наша команда.

Так часто трапляється, що на передсезонних зборах команди грають погано, а згодом в офіційних поєдинках показують дуже хороші результати.

Також читайте:   Чемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Фінал. Україна – Бразилія – 4:6 ЕТ

За всю гру «енергетики» мали безліч моментів щоб реалізувати свою перевагу, але забили лише один гол. Відзначився на 25 хвилині після чудового удару здалека – Рогачов.

Господарі ж паркету, до речі там зараз вже не терафлекс, а паркет, грали переважно другим номером і витиснули максимум із своїх моментів. Двічі за команду Ривкіна забивав Сорокін.

Чимось голи були схожими, бо забивалися на добиванні після того як кіпер Енергії відбивав м’ячі.

В кінці матчу тренер Енергії випустив п’ятого польового гравця, але він не допоміг врятувати поєдинок для львівської команди.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу Локомотива із рахунком 2-1, а це означає що саме харківська команда здобуває перший трофей у цьому сезоні.

Енергії ж нічого не залишається як готуватися до чемпіонату. Найближча гра вже 7 вересня вдома із тим же Локомотивом. Це буде хорошим варіантом взяти реванш у недавнього суперника по суперкубку.

Початок матчу не відомий, але як тільки лише з’явиться інформація про це одразу ж спробую повідомити цю новину любителям футзалу.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у поєдинку між Локомотивом та Енергією:

Фото: mfk-lokomotiv.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*