Коли завершаться ремонти доріг у Львові - Блог про Львів

Коли завершаться ремонти доріг у Львові

Вулиця Городоцька

Вчора ваш автор коли повертався з роботи додому круто застряг у пробках на вулиці Івана Франка, а все тому що у нашому місті тривають масштабні ремонти, які не знати й коли завершаться.

Розпочалися вони ще влітку, обіцяли завершити до осені, але, як бачимо, нічого з цих обіцянок не виконано і ремонти і на далі тривають.

Блог Воробуса вирішив з’ясувати ситуацію із ремонтами доріг і коли вулиці відкриють для проїзду.

Розпочнемо із вулиці Пекарської. Відкрити повністю вулицю мали ще до 1 вересня. Термін минув, а рух принаймні автомобілів не відновлено. Люди ходять де лише можуть, повно піску, робітники щось ремонтують.

Питаю робочих а коли планується відкриття вулиці, то вони сказали що приблизно після 10 вересня. Спочатку буде відновлено рух автотранспорту, а вже потім візьмуться ремонтувати тротуари.

Вулиця Городоцька

Коли кілька днів тому проходив цією вулицею, то просто таки жахнувся. Хочете побачити фільм жахів, то вперед на вулицю Городоцьку. Там так розрили вулицю, що з СІЗО що знаходиться поруч може і хтось вилізти. 😀

Перейти там людям практично нема де, тому якщо є можливість обминайте цю вулицю.

Коли завершаться ремонт? А я навіть не знаю, робітники відповіді на це запитання не змогли дати. Знайшов інформацію в інтернеті, що приблизний термін завершення робіт – кінець листопада. Головне щоб сніг не пішов, бо земля замерзне і буде ой як весело.

Також читайте:   «Євро-2012» у Львові триває...

Вулиця Коперника

Коли цей короткий шлях закрили на ремонт дуже здивувався, бо таким чином рух транспорту цією центральною вулицею був паралізованим. Найгірше, що трамваї не їздять і їх кинули всіх на вулицю Франка.

Приблизний термін завершення ремонтних робіт там кінець жовтня. Хоча, перекопано там не менше чим на згадуваній вище Городоцькій.

Вулиця Замарстинівська

«Коли вже відновлять рух трамваю №6», – саме таки запитання задає не одна людина, яка живе або працює в районі вулиці Замарстинівської чи Промислової.

І дійсно, коли відкриють? Йшов по місцю де роблять ремонт, то там все так туго, що може наступного року вулиця відновить свою життєдіяльність. Робітників мало, техніки теж, труб багато, … Що, куди, звідки????

Пробую знайти інформацію коли тут завершиться ремонт і дуже цікаво, бо подібної інформації нема.

Є ще вулиця Січових Стрільців, але вона дуже маленька у порівнянні із тією ж Городоцькою, тому там ремонт вже практично завершений.

Ремонти тривають…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Вертоліт 05.09.2013 пише:

    КОЛИ ЗАВЕРШАТЬСЯ РЕМОНТИ ДОРІГ У ЛЬВОВІ ? НІКОЛИ !!!

  2. Stakeholder 05.09.2013 пише:

    Воробус, а ти запишись на прийом до Андрія Івановича, він же в нас відкритий для людей, і все таке, тимбільше ти відомий блогер, підеш і з перших вуст отримаєш всю інформацію 😮

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*