Кубок Львову: Карпати мінімально перемагають Севастополь (відео) - Блог про Львів

Кубок Львову: Карпати мінімально перемагають Севастополь (відео)

Карпати перемагають Севастополь

Вчора в Україні був великий футбольний день, адже проходили матчі 1/16 фіналу Кубка України.

Поєдинків було багато, але нас безперечно найбільше цікавив поєдинок у Львові в якому між собою зустрічалися такі команди як Карпати на Севастополь.

Незважаючи на те, що гра у місті Лева розпочиналася досить таки пізно, а саме о 21 годині, на трибунах стадіону «Україна» зібралося достатньо таки багато людей. Якщо бути точнішим, то приблизно 15 тисяч глядачів.

Їх не злякав ні холод, ні маршрутки, ні будь-що інше….

Чи то останні успіхи команди повернули людей на трибуни, чи то так вплинуло зниження цін на квитки, але підтримка глядачів була і ще й яка.

Перед грою прийшла інформація, що команда із Севастополя приїхала до Львова не бойовим складом. Та, як згодом показала гра, цей не бойовий склад виглядав достатньо таки пристойно і міг сміливо здобути набагато кращий результат.

Початок поєдинку був за Карпатами. Вже на 15-й хвилині Елла відкрив рахунок в зустрічі. Гладкий вдало скинув м’яч під удар нашому легіонеру і молоде обдарування вдало приклався до «шкіряного».

Загалом Елла виглядав досить таки непогано, якщо порівнювати його гру із тим же Шахтарем.

Після голу гості активізувалися і вже захисту львівської команди та кіперу довелося добре попотіти. Але, перша 45-ти хвилинка так і завершилася за рахунку 1-0 на користь нашої команди.

Також читайте:   Матчі Карпат і Шахтаря у кубку "Copa del Sol" на каналі "Футбол"

У другому таймі вже краще на полі виглядали гості, які багато комбінували і майже кожну свою атаку завершували ударом у площину воріт. Добре, що в Карпат на останньому рубежі добре стояв кіпер – Ільющенков, який виручав свою команду не один раз.

Щодо Карпат, то найреальнішу нагоду у другій 45-ти хвилинці втратив нападник Гладкий. Партнери вивели Олександра віч-на-віч із пустими воротами Севастополя, але він не влучив. Як? Це вже запитання до Гладкого.

Останні секунди були дуже напруженими, Севастополь багато атакував, але Карпати таки втримали свою перевагу в рахунку.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Карпат із рахунком 1-0, а це означає, що саме Карпати виходять в 1/8 фіналу. Хто стане суперником нашої команди на цій стадії змагань дізнаємося вже завтра, коли в Києві відбудеться сліпе жеребкування.

Вболіваємо за Карпати, адже вже цієї неділі чергова домашня гра проти Таврії, а поки що насамкінець, пропоную переглянути відео найнебезпечніших моментів, а також єдиний гол у вчорашньому поєдинку:

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*