Офіційна група команди “Група Здоров’я” – ВКонтакті - Блог про Львів

Офіційна група команди “Група Здоров’я” – ВКонтакті

Група Здоров'я

Блог Воробуса вже інформував про те, що на зібранні засновників команди було прийнято рішення і на далі розвиватися і першочергово прийняти участь у футзальному турнірі «Електрон кап», що вже 14 вересня стартує на нових полях, які знаходяться недалеко від лісотехнічного університету.

У зв’язку із подальшим розвитком ваш автор, який нещодавно став капітаном команди прийняв рішення створити офіційну сторінку нашої команди в соціальній мережі Вконтакті.

Чому саме там? Бо, не секрет, що саме ця соціальна мережа являється найбільш популярною серед нашого українського населення.

Можливо колись прийде час і щось подібне придумаємо в соціальній мережі – фейсбук, але це лише в планах. Все буде залежати від розвитку команди.

Що можна побачити цікавого в офіційній групі команди – «Група здоров’я»?

Перше за все – це історія команди, коли вона була створена, гравці, а також здобутки молодої команди. Сподіваюся що з часом здобутків буде більше.

Якщо покрутити вниз, то можна знайти фото кожного гравця що є зараз у команді. Ми від нікого не ховаємося, тому хочемо щоб як і на всіх турнірах все було чисто і прозоро без жодних підставних гравців.

На цій же стіні будуть відображатися новини команди, а саме в яких турнірах буде брати участь команда, склад, голи та багато іншого.

Також читайте:   Футзал. Перша ліга Львова. "Нові імена" 4:4 "Кордія"

Інформаційним спонсором команди має бути – блог Воробуса.

Як же без нього? Чогось так вже склалося від самого початку заснування нашого ресурсу, що коли Воробус приймає участь у яких-небудь змаганнях, то завжди старається про них написати.

Я вважаю що це правильно, тому що блог – це розповідь людини, яка його веде про світ в якому вона живе.

Якщо ви зауважили також у групі є голосування. Поки що воно лише одне, але саме воно допомагає більш урізноманітнити розвиток групи.

Відео є лише поки одне, але якщо будуть нарізки з поєдинків, то звісно що ставимо їх туди.

Можливо й будуть інтерв’ю членів команди після гри, але це лише поки у планах.

У групі також з правого блоку є розділ – «обговорення». Так от, там поки що одна тема, а саме запитання до команди. Кожен охочий може написати питання будь-якому гравцю і по можливості будемо старатися на нього відповідати.

Якщо вам, читачі блогу, цікаво як буде і на далі розвиватися наша команда, як буде грати, що буде цікавого в житті команди та багато іншого, то з радістю підписуйтеся на новини.

P.S. У зв’язку з тим, що Воробус покинув команду, група автоматично перестала існувати.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. У мене знайомий займався футзалом.
    Так ось, у них була така традиція – випити пива після матчу. 😆

    З часом вони всі стали випивати більше і більше, практично стали алкоголіками. 😆

    Сподіваюсь, Воробус не піде по такому шляху?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*