Піаніно, що зачаровує серця людей - Блог про Львів

Піаніно, що зачаровує серця людей

Піаніно

Пише і не показує Воробус. Літо завершилося, але, незважаючи на це, на вулиці й на далі тепло тому після роботи можна спокійно прогулятися містом що і зробив ваш автор вчора.

Де найбільше є людей? Не важко здогадатися що у центрі міста та в парках. Так от, парки я проігнорив, а вирішив прогулятися центром міста. Йду собі, йду і бачу велику кількість людей на вулиці.

Хто зустрівся із коханою людиною, хто з друзями, хто просто як і Воробус собі гуляє вузькими вуличками міста Лева. Одним словом, добре що є де погуляти.

Ходив, ходив і зацікавила мене одна цікава подія на вулиці Галицькій. Справа у тому, що там майже біля катедри зібралася велика кількість людей. Спершу думав що там щось роздають на халяву, але коли підійшов то помітив що люди стали і слухають прекрасну музику, яку грає на піаніно один із перехожих.

Хмм, стало цікаво і Воробус, зупинився на мить і вслухався в мелодію. Виявляється люди, а це була переважно молодь захопилася музикою із відомого фільму всіх часів і народів – Титаніка.

Хлопчина настільки добре грав, що люди оплесками зустріли його творчість чи як ще можна це назвати.

Після «Титаніка» хлопчина почав грати щось із класики. На ній я не дуже розуміюся, але щось із Моцар та чи Бетховена. Народ і тоді також не розходився.

Також читайте:   Враження від відвідин концерту гурту "Океан Ельзи" у Львові - 11.06.16 (відео)

Загалом подібні концерти почали проводитися у нашому місті ще із червня місця. Саме тоді піаніно подарував місту музикант – Маркіян Мацех.

Все було добре, люди приходили або слухати або показувати свій талант, але рагулі взяли і вночі просто таки поламали цей музичний інструмент. Сталося це 14 серпня. Одразу ж подумалося що на цьому музика зникне із вулиць міста, але, як бачимо, піаніно найшли заміну.

Сподіваюся більше ніякі рагулі не будуть показувати своєї «вихованості». Не розумію цих людей. Стоїть собі, голосно не грає, для чого його ламати?

Але, і це ще не все. Виявляється у місті зараз є не одне, а цілих два піаніно. Приблизно 18 серпня популярний музичний інструмент з’явився і в парку Івана Франка. Хто його подарував невідомо. Навіть Воробус пробував щось заграти, але на жаль не вийшло.

Загалом, практика встановлення музичних інструментів у Львові мене порадувала. Краще нехай молодь грає на музичних інструментах або слухає музику у чиємусь виконанні чим буде сидіти і розпивати алкогольні напої. А вони точно до добра не призведуть.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. patron 07.09.2013 пише:

    Маленька поправка, це вже нове піаніно, з старим щось сталося. Але завдяки спонсорам, придбали нове!

  2. patron 07.09.2013 пише:

    Самі класні концерти влаштовує хлоп, який просить на бухло, а в перервах теж грає на піаніно 😆

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*