Результати конкурсу “Привітай блог Воробуса із днем народження та отримай кепку в подарунок” - Блог про Львів

Результати конкурсу “Привітай блог Воробуса із днем народження та отримай кепку в подарунок”

Вертоліт перемагає

Як відомо, 18 вересня блог Воробуса відсвяткував свій четвертий день народження. Особливих масових заходів не було, але для свої читачів ми приготували такий собі міні-конкурс.

Суть його була досить таки простою. Протягом більше як 9 днів вам треба було у коментарях до статті написати привітання блогу із днем народження.

Опісля ми з моїм колегою – паном Йоргеном мали сісти за столом, пити квас і визначити переможця найкреативнішого привітання. Саме він у подарунок має отримати приз – фірмову кепку від Воробуса, яких у Львові, та й загалом в цілому світі дуже мало.

Так, кепка – не авто, але думаю людям має бути приємно що ресурс живе і часто проходять час від часу різного роду дії.

Сьогодні надворі, 19 вересня, тому прийшов час підвести підсумки чергового конкурсу і визначити переможця.
Загалом за більше як 9-ть днів свої привітання написало 5-ть людей. Це такі люди як: Вертоліт, Архіваріус, Ксю, VIK та Russo turisto.

Найбільше редакції блогу Воробуса сподобався віршик від пана Архіваріуса. Що радує, так це те, що подібного вірша в Інтернеті нема, хоча вітання можна було і взяти готове з глобальної мережі, яку любить так людство.

Дякуємо пану Архіваріусу за вітання і у подарунок він отримує приз – фірмову кепку від Воробуса, саме таку яка зображена на фото нижче.

Також читайте:   Велопригоди в Мурованому

Кепка Воробуса

Але, і це ще не все. Автор блогу підготував ще один сюрприз. Справа у тому, що я спеціально не сказав нікому що кепок є не одна, а цілих дві. І її отримає людина, яка вразила своєю креативністю і хорошими словами.

Не важко здогадатися, що такою людиною став – наш активний дописувач пан Вертоліт.

Він, зокрема, написав таке, цитую: «Вітаю тебе наш любий Воробусоблог ) дякую тобі за те що ти приносиш проміньчики радості і безглуздості в наше життя ) продовжуй в такому ж дусі многая і благая літа тобі . Ми тебе ще терпимо (любимо)».

І вам дякую, пане Вертоліт, що заходите на блог, читаєте і знаходите для себе щось корисне. 🙂

Переможців цього короткотермінового конкурсу просимо зв’язатися з нами через електронну пошту за адресою – Vorobus1@ukr.net. Саме у приватних листах ми повідомимо як і коли ви зможете отримати ваші призи.

Решті ж учасників конкурсу дякуємо за участь і радимо залишатися з блогом і на далі, бо нові акції, призи та цікавинки вже не за горами.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Вертоліт 25.09.2013 пише:

    Класна кепка ) Дякую !

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*